150 kunder var på rundvisning hos Bin2Bil A/S i Holbæk og fik samtidig en vitaminindsprøjtning med hjem, da den dobbelte verdensmester i roning, Mette Bloch, holdt oplæg om, hvordan man kan mentaltræne sig til sejr.
Der var også åndelig føde i form af en udstilling med værker fra Isefjordskunstnerne, som kunderne også kunne hilse på.
IMG_6522 Mette Bloch - Continental - Bin2bil
“Man skal forestille sig dét, man gerne vil have. Og ikke dét, man ikke vil have. For man får dét, man fokuserer på. Find det bedste inden for det regelsæt, du er underlagt. Find fordelene i situationen. Hvis det øser ned, så sig til dig selv – Yes, det er regnvejr. Det er til min fordel. Det er faktisk fordelsvejr.” Sådan lød nogle af de mange kontante råd fra den flerdobbelte medaljevinder i roning, Mette Bloch, da hun holdt oplæg ved et kundearrangement hos bilforhandleren Bin2Bil i Holbæk forleden aften.

Mette Bloch og træning på Bagsværd sø
Mette Bloch er 10 gange dansk mester, fem gange nordisk mester og dobbelt guldmedaljevinder ved verdensmesterskaberne. I sit oplæg tog hun udgangspunkt i, hvordan hun sammen med mange andre unge arbejdede sig op fra almindelig træning på Bagsværd sø og til hun med hjælp fra sin far, der fungerede som hendes træner, stod på podiet ved verdensmesterskaberne og fik guldmedaljen hængt om halsen.

Et sjældent indblik bag skranken
Oplægget om, hvordan man kan træne sig mentalt til en sejr, var en del af et arrangement, hvor bilforhandleren Bin2Bil A/S i Holbæk havde besøg af 150 kunder, som havde taget imod invitationen til at se, hvordan en moderne bilforhandler fungerer bag serviceskranken.

Kravene til værkstederne stiger fra både bilimportørernes og kundernes side, og de besøgende fik et sjældent indblik i, hvad der i dag skal til for at drive et moderne autoværksted med pladeværksted, mekanisk værksted og lokale servicetilbud, der hos Bin2Bil blandt andet tæller dækopbevaring og gratis eftersyn af en række funktioner på bilen.

Netop bygget yderligere 250 kvadratmeter
“Vi har netop bygget 250 kvadratmeter til vores 350 meters opbevaringshal, så nu har vi 600 kvadratmeter under tag, hvor vi opbevarer kundernes dæk. Og det er jo aktuelt nu her, hvor vi snart skal til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk” fortalte værkstedschef Kristian Haubjerg

Bin2Bil A/S i dag har i alt 5.500 kvadratmeter under tag.  “Og nu vi er ved dækkene, så kan jeg oplyse, at alle biler, der kommer til service, får foretaget gratis tjek blandt andet af sporing. For hvis ikke bilens styretøj er sporet korrekt, så kan man opleve dårlige køreegenskaber ligesom dækkene slides ujævnt”, fortalte Kristian Haubjerg.

Naturgummi fra mælkebøtter
Adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S fortalte om, hvordan den tyske koncern, arbejder med forskning og udvikling inden for både teknologi og dæk for at fremme trafiksikkerheden.

“Når en bil skal stå fast på vejen, er dækkets kvaliteter og egenskaber af afgørende betydning. En væsentlig ingrediens er naturligvis naturgummiet, og her har Continentals teknikere i samarbejde med førende forskere på området fundet ud af at udvinde naturgummi fra roden på en speciel mælkebøtte. Derved kan verdens bestand af gummitræer skånes”, fortalte Georg Nielsen, der i sit oplæg også kom ind på vigtigheden af at have de rigtige dæk på til årstiden.
IMG_6365 Thomas Petersen fra Bin2bil byder velkommen -Continental - Mette Bloch
“Når vejtemperaturen nærmer sig syv grader, er det tid til at skifte til vinterdæk. Præcis hvornår og hvilke dæk, du skal vælge til din bil, kan eksperterne hos din bilforhandler og dit dækcenter vejlede om”, sagde han og opfordrede deltagerne til at få en snak med repræsentanterne fra Bin2Bil, der var til stede ved arrangementet.

Noget til sanserne
Udover let forplejning til de fremmødte var arrangementet var også krydret med et kulturelt indslag, idet Bin2Bil har indledet et samarbejde med Isefjordskunstnerne, hvis værker pryder flere af væggene både i showroom, på gange og i mødelokaler.

“Vi er jo en del af et levende lokalsamfund og vi synes, det er fantastisk med indtryk til sanserne, der rækker lidt ud over bildesign og teknik” siger marketingansvarlig Thomas Petersen fra Bin2Bil.