Lad året starte med gode vaner, som nærer dig, og hjælper dig med, at finde roen, stå stærkt og bevare balancen i din hverdag.

Hos Yoga Atelieret finder du en vifte af forskellige hold, der på hver sin måde, giver dig det du har brug for. Om det er en rolig og meditativ klasse, der hjælper dig med at genfinde din kontakt til din vejrtrækning, så du kan reducere stress, eller en mere kraftfuld klasse der giver dig toner dine muskler, og giver dig kontakt til din indre styrke, så finder du et udvalg af hold på Yogaatelieret.dk.

Alle holdene starter i uge 1 og 2 og du kan sikre dig en plads allerede nu, og være sikker på, at komme godt fra start i 2023, med yoga som en af de mest selvkærlige og selvudviklende vaner du kan give dig selv.

Andre deltagere på holdene siger:

“Yogaen hos Kristina giver mig så meget ekstra energi, giver mig større kropslig og åndelig styrke og balance. Yogaen giver min krop mere og bedre styrke og smidighed, forebygger smerter og stress. Den gør at jeg til stadighed føler mig ungdommelig, frisk og glad. “

“Jeg kan ikke undvære dit hold, da det giver en dejlig ro i en travl hverdag”

“For mig er det som at sætte tiden i står, at komme til yoga hos Kristina hver uge. Det er som at træde ind i en parallel verden, hvor alt ting gå meget langsommere end verden uden for vinduerne.”

Mærker du at det kalder på dig?
Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen i Yoga Atelierets Shala