Er vaskemaskinen stået helt af, eller har du brug for en ny og moderne tørretumbler, der pynter på din el-regning, kan du trygt besøge EL 99 i Jyderup. Butikken er en del af den landsdækkende kæde EL-Salg, som mange kender fra reklamerne med Torben Chris i den altoverskyggende hovedrolle. Men det er den enkelte butiksindehaver, der virkelig leverer på omdømmet, og EL 99 med Lasse Oversø ved roret er kendt for kyndig rådgivning, et stort udvalg, hurtig levering og skarpe priser.

Her er du sikret kvalificerede råd og vejledning om, hvilke produkter, der vil passe bedst til dig og dit behov.

Hvidevarer er en større investering, og hos EL 99 tilbyder de, at du kan leje alle de hvidevarer og husholdningsmaskiner, du har brug for, til en fair pris. Hos EL 99 kan du leje bl.a. vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, komfurer og TV – altid kvalitetsprodukter, der gør din hverdag lettere.

Du finder også mange forskellige el-apparater til køkkenet eller til din personlige pleje hos EL 99, ligesom butikken er leveringsdygtig i forskellige former for belysning.

Skulle du være på udkig efter en vare, som du ikke finder i butikken, så har EL 99 et stort centralt lager. Det betyder, at de kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Kontakt

EL 99 ApS
Skarridsøgade 39 B
4450 Jyderup
59 25 10 99
info@el99.dk

 

sølvpartner