En forestilling for unge – udvalgt og præsenteret af Holbæk Drama College

Onsdag d. 28. september kan man opleve en helt særlig forestilling på Sjællands Teater. Nemlig VENTER PÅ STEGTE DUER af performancegruppen Kånstkollektivet.
Forestillingen er udvalgt og præsenteres af elever fra Holbæk Drama College, og der er mulighed for at tale med skuespillerne efter forestillingen.

Eleverne fra 3. årgang på Holbæk Drama College har fået muligheden for at vælge en enkelt forestilling ud fra de forestillinger, de så på årets Aprilfestival.
De er glade for muligheden for at kunne præsentere noget for andre unge, som de selv har valgt, og de er også glade for både at skulle tage sig af det gæstende teater og af publikum, når de kommer på besøg.

Eleverne udtaler i forbindelse med valget af netop denne forestilling:
”VENTER PÅ STEGTE DUER viser det at vente på en helt unik måde. At vente, når intet venter på dig. At have timing og tålmodighed i forhold til tingene i sin hverdag. Det er et fysisk stykke, der hele tiden er i bevægelse, og som beskriver, hvordan det kan være når man ikke kan stå stille og begynder at spekulere på, om man bruger sin tid fornuftigt. Alle disse tanker og følelser kan alle relatere til, men især unge som os tænker meget over, om vi bruger vores tid fornuftigt. Det er nok netop derfor, vi synes så godt om dette stykke. Det med at vente kan være både hårdt, frustrerende og kedeligt viser VENTER PÅ STEGTE DUER på en spændende og humoristisk måde.”

VENTER PÅ STEGTE DUER er en forestilling skabt af KÅNSTKOLLEKTIVET, der består af Cecilie Haugaard, Rune Klenø og Mathilde Bækmark.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk.

Fakta om forestillingen:

VENTER PÅ STEGTE DUER
Produceret af Kånstkollektivet

Alder: For unge fra 14 år og op
Varighed: 60 min. + Aftertalk

Spiller på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Onsdag d. 28. september kl. 20.00

Billetter koster fra 65-135 kr. og købes via sjællandsteater.dk
Skoler kan købe billetter til kun 40 kr. pr. stk.

MEDVIRKENDE, ISCENESÆTTELSE OG IDÉ
Cecilie Haugaard, Rune Klenø og Mathilde Bækmark

PRODUKTIONSLEDER
Julijane Petruska

SCENOGRAF OG KOMPONIST
Sofie Kallan

LYSDESIGNER Thora Eriksen og Anders Bernstorff

TURNÉDESIGN OG TEKNISK ANSVARLIG
Alexander Tofteskov Hjalmarsson

KUNSTNERISK KONSULENT
Niels Skovgaard Andersen

TRAILER
Mikkel Mørup

FOTOGRAF Louise Eriksen

PLAKAT FOTO
Nikolaj Lütken

 

Pressefoto