Fredag den 28. august kl. 16.00-18.00 ved Apotekerhaven i Holbæk

Holbæk Art og kurator Milena Høgsberg har hermed fornøjelsen at invitere til fernisering for anden gang i 2020. Denne gang præsenterer vi to nye væg- og gavlmalerier i Holbæk.

Det ene værk af Florian Meisenberg bliver opført på Holbæk Bibliotek, og det andet værk af Ragna Bley bliver opført i Smedelundsgade. Begge kunstnere har markeret sig internationalt med deres tilgang til maleriet, så der er noget at glæde sig til.

Grundet Covid-19 afholder vi en lidt anderledes fernisering, hvor gæsterne (i grupper) får en guidet rundvisning til værkerne. Ved begge værker er kunstneren til stede og vil fortælle om værket.

Rundvisningen starter i Apotekerhaven bag Holbæk Museum, og det kræver tilmelding at deltage.

TILMELDING

Der er begrænset antal pladser, så husk tilmelding på info@holbaekart.dk. Oplys antal deltagere og deres navne. Du vil modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding, som du skal medbringe til ferniseringen. Mailen indeholder oplysninger om, hvilket tidspunkt (i tidsrummet 16.00-18.00) du har fået plads på rundvisningen.

Vi sender hold afsted med 20 minutters interval. Vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19.

Startsted: Apotekerhaven, Bagstræde 1, 4300 Holbæk (bag Holbæk Museum)