Invitér dig selv, din familie dine venner til en hyggelig aften med dejlig mad og god musik og vær med til at støtte Børnecancerfondens arbejde. Sådan lyder det fra Team Rynkeby Holbæk der sammen med Hotel Sidesporet har arrangeret en velgørenhedsmiddag forud for den farverige koncert med Leif Sylvester og hans nimands orkester den 1. februar (se mere her). Sidesporet tilbyder således en dejlig toretters menu for 175 kr. og donerer heraf 100 kr. pr. kuvert til en god sag.

Leif Sylvester. Foto: Sidesporet.

Arrangementet i år er inspireret af tidligere succeser, hvor Hotel Sidesporet har valgt at donere overskud fra middage eller koncerter til Børnecancerfonden via Team Rynkeby Holbæk.

”Vi er rigtig glade for at Hotel Sidesporet igen i år har valgt at bakke op om Team Rynkeby Holbæk gennem dette arrangement, og vi håber, at rigtig mange vil vælge at tage imod det gode tilbud og på den måde være med til at gøre en forskel for kræftramte børn og deres familier. Arrangementet følger jo et godt og enkelt princip: Du gør noget godt for dig selv, mens du samtidig gør noget godt for andre”, siger Tine Bjerregaard, der er holdkaptajn for Team Rynkeby Holbæk.

Leif Sylvester er tilbage på scenen med fantastiske musiske fortællinger fra et farverigt liv. Med sit store nimands orkester – med blæsere og sangere – synger Leif sig gennem et spændende repertoire, som knyttes sammen af de mange historier, som ligger til grund for sangene. Hvem husker ikke Cirkus Casablanca og Tarzan Mama Mia. Leif Sylvester er faktisk også lidt lokal, idet han har været med til at etablere et bofællesskab på en bondegård i Lejre. Der er lagt op til en fornøjelig aften, hvor man har mulighed for at gøre noget godt for sig selv, samtidig med at man gør noget godt for andre.

Man tilmelder sig arrangementet på Sidesporets hjemmeside (under datoen, 1. februar) – eller via sidesporets Facebook-side.

Koncertmenuen koster 175 kr., hvoraf 100 kr. pr. kuvert går til den gode sag.

FAKTA
•Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme og deres familier.
•Rynkeby Foods A/S dækker alle projektets centrale omkostninger og alle deltagerne dækker selv deres egne udgifter. Det betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler, går ubeskåret til kritisk syge børn og deres familier.
• Team Rynkeby Holbæk samarbejder med folk i lokalområdet om bl.a. forskellige events og arrangementer, som kan give et overskud til den gode sag.