Artiklen er sponseret

Har du en butik med varer, du gerne vil have til at fremstå lækkert og stilrent? Så kan det være, glasmontrer er noget, du kan overveje. Det er aldrig nemt at indrette en butik, og det interiør, du vælger, kommer meget an på både dine forventninger og planer med indretningen men også på det varesortiment, du ligger inde med. Er der tale om smykker, vaser eller andre mindre ting er en glasmontre for eksempel noget nær perfekt at udstille i.

En glasmontre giver en kunde mulighed for at se de ting, du har udstillet, fra mange forskellige vinkler. Samtidig gør glasset også, at montren ikke føles som om, den fylder specielt meget i rummet. Du har muligheden for at lege meget med designet af en glasmontre. Godt nok er selve møblet jo som det nu engang ser ud, men du kan eksperimentere meget med, hvordan du udstiller forskellige ting.

Gør det til en opdagelse at se på dine varer

Har du nogensinde overvejet, om der skal andre former for pynt ind i din glasmontre? Måske du har et farvetema, der går igen i butikken. Hvis du udstiller smykker i et ædelmetal, men har et generelt farvetema i butikken, kan du for eksempel udstille på en farvet pude, eller du kan stille en vase eller farvede krystaller på hylden og på den måde lege med, hvad der kan lade sig gøre rent designmæssigt. Det er bare vigtigt, at du har øje for, at det ikke bliver rodet at se på.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt indretningen fungerer godt, kan du eventuelt prøve det af og høre et par kunder eller nogle bekendte om, hvad de synes. Det er vigtigt, at du arbejder med, at det, der helst skal ses, er det, der er udstillet i øjenhøjde, og at du ved, hvad der skal være på de andre hylder.

PR-foto