Gislinge Boldklub kan melde udsolgt på sommerens DGI Fodboldskole. Det er populært at spille fodbold i Gislinge, nu kan den lokale fodboldklub melde udsolgt på fodboldskolen i uge 26.

Foto: DGI. På fodboldskolen i Hover arbejder de med et koncept, hvor nogle af de ældste deltagere ender med at bliver hjælpetrænere året efter. De kalder det fodboldskolens fødekæde, og er vejen til at sikre et højt niveau for trænerne. År 2012.

Udsolgt, sådan lyder det i Gislinge Boldklub, når man spørger til sommerens fodboldskole. Selvom skolen med flere år på bagen har tradition for at kunne give den melding, så er det aldrig sket så hurtigt som i år.

“Vi er noget overraskede over, at det gik så hurtigt. Det er vi super glade for. Vi kan se, at mange af deltagerne er fra vores egen klub, men der er også rigtig mange børn udefra”, siger Charlotte Rasmussen fra Gislinge Boldklub.

Stor frivillig opbakning
Der er nu oprettet en venteliste på skolen, for der er flere, der vil med. Det er dog ikke kun deltagerne, der er vilde med fodboldskolen. Interessen fra hjælpetrænere og trænere er også stor.

“Det er en god tradition i vores klub at holde fodboldskole i den første uge af sommerferien. Vi er et stærkt team omkring skolen, og vi har mange trænere, der allerede melder sig til at være med, inden vi har spurgt dem”, siger Charlotte Rasmussen.

Bliv bedre til fodbold
Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.

“Temaet for DGI’s fodboldskoler i 2017 er “Træn dig til dine drømme” med grundlæggende teknik og tempo, og der bliver masser af aktiviteter på banernes grønne græs. DGI har lavet et samarbejde med Carsten Dohm, der er en af Danmarks dygtigste børne- og ungdomstrænere”, siger Christian Sloth.

Som noget nyt er firmaet Flick Ball fra Holbæk med på alle DGI Fodboldskoler i landet. Spillet er godt til at lære om taktik, mens benene får en pause.

DGI er klar med en løsning
Har man et fodboldbegejstret barn er der stadig pladser på DGI Fodboldskolerne hos Tuse Fodbold og St. Merløse Fodbold i Holbæk Kommune. Husk, der er sidste tilmeldingsfrist den 28. maj via dgi.dk/fodboldskoler.