Fredag klokken syv åbnede POWER dørene op til sit nye POWERHOUSE i Holbæk Mega Center, der er elektronikkædens 13. butik i Danmark. Flere end 1.100 stod fra morgenstunden i kø til de mange åbningstilbud, og tusindvis af kunder har i løbet af formiddagen lagt vejen forbi den nye butik – og flere strømmer stadig til.

Direktør Jesper Boysen klipper snoren og åbner dermed POWER i Holbæk. Foto: POWER

Flere end 1.100 elektronikglade danskere stod fra morgenstunden i kø foran POWERs spritnye butik på Stenhusvej 74 i Holbæk. De første tilbudsjægere lagde sig allerede i kø torsdag kl. 18.45 – mere end 12 timer før åbningen – og er gennem natten blevet underholdt og opvartet med kaffe, vand og soveposer i de opvarmede telte, der er opsat i forbindelse med åbningsfesten.

Da klokken slog syv, klippede POWERs direktør, Jesper Boysen, den røde snor, og de første kunder blev klappet ind i det nye POWERHOUSE af butikkens 80 medarbejdere, hvor flere af dem var kaldt ind fra nær og fjern.

”Flere tusind kunder har allerede besøgt vores nye butik og gjort en masse gode indkøb – og folk fortsætter med at strømme til. Kigger vi på vores besøgstal her klokken 12.00, så tyder alt på, at vi kommer til at overgå vores ambitiøse målsætning om 5.000 besøgende her på åbningsdagen. Vi har heldigvis bestilt masser af varer hjem, så det er stadigvæk muligt at få elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER.

Køen foran POWER i Holbæk var fra morgenstunden flere hundrede meter lang. Foto: POWER

Nu skrues der op for konkurrencen
Butikken i Holbæk er POWERs 13. i Danmark og elektronikkædens første butik på Sjælland uden for Storkøbenhavn. Dagens store opbud af kunder bekræfter Jesper Boysen i, at POWER har gjort det rigtige ved at etablere butik i Holbæk.

”Interessen for vores butik er kolossal. Ikke bare for holbækkerne men for alle sjællændere, der gerne vil have lave priser på elektronik og hvidevarer. Butikken har et stort opland, og mange har i dag taget turen fra Næstved, Slagelse og Kalundborg – og de har taget godt i mod vores nye butik. Dagens flotte opbud bekræfter os i, at vi nu gør det rigtige her på Sjælland, der fremover kan se frem til billigere og mere gennemsigtige priser,” siger Jesper Boysen.

POWERs online-åbningsavis på power.dk opdateres løbende med, hvilke køtilbud, der er udsolgt.

Forventningsfulde kunder står klar i kø-teltet. Foto: POWER