Pædagog med masser af livsglæde til at vise deres fantastiske børn, hvordan man kan møde verden med mod og stor nysgerrighed, så læs videre!

Tusenfryd er et Idrætspædagogisk Dagtilbud i Holbæk Kommune med 140 børn i alderen 0- 6 år. De er fordelt i to huse, Minifryd, deres vuggestue, og Tusenfryd, deres børnehave. De er i gang med et stort byggeprojekt, hvor de får et nyt børnehus, som står klar i sommeren 2023.

De søger en pædagog på 30- 32 timer til 1. maj 2021 eller snarest derefter. Stillingen er p.t i en af børnehavegrupperne.

Som medarbejder i Tusenfryd har de en forventning om, at du fremfor alt er engageret og helt igennem glæder dig til fællesskabet med børnene hver dag!

De er et hus med mange forskellige kompetencer, men en gennemstrømmende linie er, at “alle børn er alles ansvar”. De møder børnene med åbenhed og varme, og de forventer, at du har lyst til at være en god rollemodel på alle parametre.

Da deres pædagogiske praksis tager udgangspunkt i, at børn lærer ved at bruge sin krop, og at leg er indgangen til al læring, må du gerne have en rygsæk fuld af erfaring, hvad motorik, sansning og leg har af betydning for et barns udvikling. Hvis du oveni er fuld af humor og latter, så gør det bestemt ikke noget!

Tusenfryd er en del af Dagtilbudsområde Katrinedal, som består af 6 børnehuse og en dagpleje. De har område ledelse og et tæt og meget konstruktivt samarbejde på tværs af husene. Bl.a. fælles pædagogisk weekend, workshops, netværksmøder og arbejdsgrupper på tværs af husene. Det forventes, at man er en aktiv medspiller i dette samarbejde!

I Katrinedal bruger de Kompetencehjulet som udviklings beskrivelse og som arbejdsredskab til deres pædagogiske praksis. De arbejder struktureret med Den Nye Styrkede Læreplan og evaluerer løbende på tværs af husene. De har også et tæt samarbejde med Børneindsatsen, herunder psykolog, fysioterapeut og sprogkonsulent.

Hvis alt dette har fanget din interesse, så kan du få mere at vide hos daglig leder Anna Granqvist, tlf. 72 36 46 56 eller pædagogisk leder Jeanne Vindahl Doose, tlf. 72 3 68 786.

Ansøgningsfrist den 9. marts 2021. Ansættelsessamtaler den 16. marts 2021.

Læs hele stillingsopslaget her

Foto: ABW