Hele Danmarks stokkefar leverer nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede man af fortællingen om en albinos opvækst i en forstad i 90erne. Nu er albinoen blevet ”næsten” voksen og det er på tide at kigge udad. Han betragter andre mennesker og ikke mindst sig selv. Hvornår man er allermest sårbare og har givet slip? Når man holder fri.

Fritid er en skøn ting og man kan rejse på mange måder. Men den bedste måde at holde fri på er da at grine højt og længe. Så forkæl dig selv og dine kære med billetter og fortæl dem at “Turen Går Til Nikolaj Stokholm”

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets mest populære og absolut dygtigste komikere. Med sin skæve og legesyge komik formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse, både på tv-skærmen og på scenen, er man altid garanteret at blive godt underholdt og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som kan nydes i den hyggelige teatercafé inden showet kl. 19.00.  Tapas består af forskellige små retter, baseret på sæsonens lokale råvarer og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30.

Det sker på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk. For mere information klik her.