Mød Marie Brixtofte til en UNIK foredragsaften, hvor Marie kombinerer hendes foredrag 1, baseret på bogen ”kun når det regner” og foredrag 2, baseret på bogen ”Bolsjefilosofi og andre leveråd”!

En foredragsaften, hvor Marie først fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drak , om omsorgssvigt og om løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden for at beskytte sin far, den kendte politiker Peter Brixtofte og hans omdømme. Det sker d. 3. maj 2022 på Holbæk Bibliotek. 

Efter en spisepause, fortsætter Marie med at fortælle om, hvilke strategier vi som børn benytter for at overleve og få mest mulig kærlighed fra vores omgivelser. Strategier, som virkede i årene som barn, men som ofte spænder ben for os som voksne. Hun vil særligt fokusere på hvad vi gør ved det lave selvværd, den dårlige samvittighed, ængsteligheden og overbekymringerne.

Den sidste del frem til afslutning kl. 21.00 vil det være muligt at stille spørgsmål til Marie.

Peter Brixtofte var i mange år borgmester i Farum kommune og sad i Folketinget for Venstre. Han døde i 2016.

Marie udgav i januar 2019 den anmelderroste bog ” Kun når det regner” om sin opvækst og sorg. I 2020 udgav Marie bogen ”Bolsjefilosofi og andre leveråd” om at tage ansvar for, samt forløse det vi bærer rundt på i en usynlig rygsæk.

Det er gratis at deltage til dette unikt sammensatte foredrag og nødvendigt at tilmelde sig.

TUBA og Holbæk Bibliotek er vært for servering af vand, kaffe og the.

Arrangeres af Tuba Holbæk i samarbejde med Holbæk Bibliotekerne

Læs mere her

Foto: ABW