Hos Degnedyrlægen i Jyderup er der god tid til den enkelte, og tid til at du kan få svar på de spørgsmål du har omkring dit kæledyrs trivsel. Dyrelægeklinikken ligger i udkanten af Jyderup i landlige omgivelser midt mellem Holbæk og Kalundborg. Iben Vedersø flyttede til området i 2000, og efter at hun havde boet i området i en årrække, etablerede hun i 2005 sin egen klinik. Det er en lille klinik med kun én dyrlæge, og derfor er det også chefen selv, der tager telefonen, når landmænd, hundeejere og andre, der holder af deres dyr, ringer efter assistance.

Selvom klinikken kun består af en enkelt kvinde, har Degnedyrlægen døgnvagt på telefonen. Man kan derfor altid træffe Iben Vedersø, hvis der akut opstår sygdom uden for den normale arbejdstid. Når man vælger at konsultere Degnedyrlægen, tager Iben Vedersø sig den nødvendige tid til grundigt at forklare dyreejeren, hvad den eventuelt forestående behandling går ud på.

Hvis der er behov for en specialbehandling, der ligger udover kompetencerne i Degnedyrlægen, findes, der i samarbejde med ejeren, den rigtige behandling for dyret. Hvis der er behov for det, gennemgår Iben Vedersø behandlingen med ejeren, så denne er afklaret med, hvad der skal ske, og hvilken eventuel risiko, der er ved indgrebet.

Inden hun startede sin egen klinik i Jyderup, arbejdede Iben Vedersø som almindelig dyrlæge, hvor hun dels beskæftigede sig med produktionsdyr og dels med kæledyr. Det er erfaringer, der i dag som selvstændig dyrlæge kommer til god nytte. Klinikken modtager nemlig alle dyr fra marsvin, kaniner og katte, til hunde af alle størrelser samt de allerstørste landbrugsdyr som heste og køer. Fra tid til anden kommer der også kunder med krybdyr og fugle til konsultationen. Og alle dyr er velkomne hos Iben Vedersø.

Udviklingen inden for dyrelægebranchen er rivende, og Iben Vedersø deltager derfor løbende i al den relevante efteruddannelse, som hun kan få passet ind i sin travle hverdag. Men efteruddannelse er nødvendig, hvis man, som Degnedyrlægen vil, give den bedste behandling til sine kunders dyr.

Kontakt

Degnedyrlægen
v/ Iben Vedersø
Degne Huse 17
4450 Jyderup
Tlf. 405 31 9 31
mail@degnedyrlægen.dk