Dette indhold er sponsoreret

De fleste tænker måske, at det ikke har nogen betydning hvor man bor i landet, når det kommer til valg af mobilabonnement. Men det er faktisk ikke helt korrekt. Afhængigt af hvilket mobilselskab, man har sit abonnement hos, kan der være forskel på hvilket netværk, man får sin data fra. Og der er naturligvis også stor forskel på priserne samt de ting, man får med i sit abonnement hos de forskellige mobilselskaber. Og derfor har vi i denne artikel samlet tre gode og billige mobilabonnement fra tre forskellige mobilselskaber fra MobilAbo.dk, hvor du også kan finde masser af andre mobilselskaber, som er oplagte for indbyggerne i Holbæk.

Den billige: Oister med 2 timers tale og 2 GB data
Mobilselskabet Oister har mange forskellige mobilabonnementer, men et af de absolut billigste er det, de kører med lige nu, som har to timers tale og 2 GB data hver måned for kun 49 kr. Det – måske – smarte ved Oister er, at de ofte laver om i deres abonnementer, så man får endnu mere for pengene. Det kan dog også virke lidt forvirrende, men man vil altid få mere ud af sit abonnement, hvis der kommer ændringer. Oister har desuden EU data i alle abonnementer, så du også kan surfe i udlandet.

Den med masser af taletid: HALLO med fri tale og 15 GB data
Er du typen, der taler rigtig meget i telefon? Så er et abonnement med fri tale den oplagte løsning for dig – og det er der heldigvis mange forskellige mobilselskaber, der tilbyder. Én af dem er HALLO, som har et abonnement med fri tale og 15 GB data til kun 108 kr om måneden. Dette abonnement har desuden gratis oprettelse og ingen binding, og du har helt op til 9 GB data, som du kan bruge i EU, når du er på ferie eller på forretningsrejse.

Den med masser af data: CBB Mobil med fri tale og fri data
Det kan også være, at du er typen, der både har brug for masser af taletid og masser af data. Denne løsning er naturligvis noget dyrere, fordi især fri data er en forholdsvist dyr løsning at have i sit mobilabonnement. Men CBB mobil tilbyder – som én af få udvalgte mobilselskaber – denne løsning med fri tale og fri data til kun 179 kr om måneden. Én yderligere fordel ved at vælge CBB Mobil er, at de har fået kåret Danmarks bedste kundeservice i 2020, så der er altid hjælp at hente, hvis du får problemer.

Afhængigt af hvilket mobilselskab, man har sit abonnement hos, kan der være forskel på hvilket netværk, man får sin data fra. Og der er naturligvis også stor forskel på priserne samt de ting, man får med i sit abonnement hos de forskellige mobilselskaber. Foto: ABW