Der er fart over feltet, når mere end 150 cykelryttere træder i pedalerne til årets Tour de France. Og mens rytterne kæmper sig op af den ene alpe efter den anden, har vi sammensat to forrygende anretninger, som giver dig mulighed for at smage på delikatesser fra netop de byer, som rytterne passere. 

Tour de ostebord
10 franske oste, der giver dig lidt fra alle regioner af landet. Camenbert, Råmælks brie “kongernes brie” Brie de Meaux, Trøffelbrie, Tomme de Savoie, Morbier med aske, Comté, Vacherousse, Roquefort Papillon, Saint Agur og Tomme De Chevre. Alt hvad man kan ønske sig til en dag med Touren på TV. 

Og der er selvfølgelig skræddersyet tilbehør til ostene, som følger med.

Tour de France tapas
Touren starter i Baskerlandet i Spanien med en dejlig Manchego. Derefter bevæger vi os op i Frankrig med blåskimmelosten Saint Agur og “kongernes brie” Brie de Meaux. Turen går til Alperne med et dejlig ost med krystaller, nemlig Gruyère. Til sidste skal vi videre sydpå til Pyrenæerne og smage på Tomme de Chevre.

Dertil vil der være lækkert charcuteri med skinke, paté, snackpølser og salami. Tilbehøret er marinede figner, rød pesto, oliven og semi-dried tomater.

Besøg butikken
Holbæk Ost og Tapas glæder sig til at se dig i butikken på Smedelundsgade – og hvis du skulle have nogle spørgsmål, må du hjertens gerne ringe til på 25221188 og høre nærmere. Besøg deres hjemmeside her:

https://www.holbaekostogtapas.dk/

Foto: ABW