End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå de sjællandske virksomheder HESI Connect og SJOC Retail ud af kurs. Virksomhederne er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomheder 2021. Holbæk-virksomhederne har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

To af de nykårede vindere finder vi i Holbæk blandt andet HESI Connect, der er specialister i fiberinstallationer og beskæftiger 47 medarbejdere. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:

– Vores udgangspunkt har altid været at drive forretning ud fra gamle dyder, hvor man ganske enkelt holder det, man lover. Vi lægger stor vægt på kvalitet og loyalitet over for kunder, ansatte og samarbejdspartner, og det er uden tvivl vores dygtige medarbejdere, samarbejdspartner og tilbagevendende kunder, der er årsag til, at det går så godt – uden dem havde vi ikke vundet succesvirksomhedsprisen, siger en glad medejer af HESI Connect, Jimmi Simonsen og fortsætter:

– Vi løser både opgaver for store og små virksomheder. Vi ruller blandt andet fibernet ud for selskaberne Fibia, TDC og Global Connect, som er to af vores store kunder, men vi gør det også for mindre el-installatører i hele Sjælland.

Den anden Holbæk-virksomhed, der kan lade sig hylde som en succesvirksomhed 2021, er SJOC Retail, der er producent og forhandler af belysninger og beskæftiger 8 medarbejdere.

– Som en virksomhed, der leverer og producerer produkter til et globalt marked, har corona været en stor udfordring – særligt for vores vareleverandører. Men med trofaste og forstående kunder og ikke mindst vores dygtige medarbejdere, der var hurtige til at tilpasse sig, så klarede vi os godt igennem. Derfor er jeg meget stolt over, at vi nu kan kalde os for en succesvirksomhed, siger direktør i SJOC Retail, Christian Holm Schønbeck.

Virksomhederne har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk
Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

 

Fakta om ”Succesvirksomhed 2021”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

 

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

 

 

Pressefoto