Det her er til dig, der er klar til at blive en del af yogauniverset hos Yoga Atelieret på Tuse Næs.

Du har måske holdt lidt øje med deres side på de sociale medier, læst nogle af deres nyhedsbreve eller kigget lidt på hjemmesiden.

Du har måske i noget tid haft intentionen om at lave lidt yoga hjemme på stuegulvet, eller at få dig meldt ind i et fitnesscenter og tage nogle yogaklasser dér. Men det er ikke rigtig blevet til noget…Ved du hvad? Jeg kender det godt!

Man vil rigtig gerne, men det kan være svært at gennemskue, hvor man skal gå i gang, hvad man skal gøre, hvordan man skal gøre.

Og alt nyt er svært… indtil det ikke er svært mere

Så nu er det tid til, at du trygt kan komme i gang med yoga!

Efter påske starter alle forårsforløbene, og mandag aften kl 20-21.15 er holdet for dig, der er helt nybegynder eller har snuset lidt til yoga eller pilates.

“Du bliver en fast del af et lille hold på max 12 deltagere, og jeg ser dig, og dine bevægelsesmønstre, og guider dig uge for uge, til mere velvære og større kropsbevidsthed,” siger Kristina Petersen. 

“På et lille fast hold, kan jeg skabe tryghed og samtidig progression, så du trygt bliver stærkere, mere smidig og klogere på både krop og sind.Forårsforløbet om mandagen varer 9 gange, og er perfekt til dig, der vil mærke effekten på egen krop,” tilføjer hun.

Er du klar til at være med?

Du kan læse mere om holdet og tilmelde dig allerede nu inde på yogaatelieret.dk, hvor du også kan se de andre faste hold i forårsforløbet.

Du kan også følge Yoga Atelieret på Facebook og Instagram:

https://www.facebook.com/yogaatelieret.dk

https://www.instagram.com/yogaatelieret.dk/

Pressefoto