Uanset hvordan du har valgt at tage dig kærligt af netop din bil, så skal den have en grundlæggende pleje. Og når vi taler om at passe på bilen og på dem, der sidder inden i den, så må vi begynde fra bunden, eller rettere fra vejen, for din dæk og afbalanceringen skal være i orden.

Mange af bilens sikkerhedsmæssige egenskaber har med hjultøjet og dækkene at gøre. Det er hernede, at kontakten til jordkloden, til vejen og til en sikker kørsel befinder sig. Dine dæk, dit styretøj og din bils bremseegenskaber hænger så meget sammen, at det ikke er overdrevet at sige, at sikkerheden for alt, hvad der befinder sig inden i din bil, er afhængig af, om du har fuldt begreb om vejgrebet.

Om du kommer kørende til værkstedet på Bødkervej i Holbæk i en personbil med eller uden campingvogn eller trailer, i en lastbil med anhænger, i en varevogn eller med en truck på fejebladet, har du i TR Dækservice en servicepartner, der garanteret ved, hvad dæk- og vognservice drejer sig om.

Der er altid gode tilbud på kvalitetsdæk, til både sommer og vinter, og skulle du have brug for TR Dækservice ude på landevejen eller andetsteds, fordi det ikke er muligt for dig at trille til Holbæk, skal du blot kontakte værkstedet – så kommer de til dig.

Foto: TR Dækservice