Sjællands Teater glæder sig til at byde publikum velkommen til Thomas Warbergs nye show, der spiller på Slagelse Teater d. 3. februar og på Holbæk Teater d. 7. marts.

Efter en tumultagtig periode, hvor ‘pandemien’ er overstået, Europa er i krig, og Thomas Warberg konfronteres med et forhøjet kolesteroltal, ufrivillig vandladning og en pludselig forkærlighed for reality-tv, er den folkekære komiker klar til at indtage scenen igen.

I sit femte onemanshow, DU HAR DET IKKE FRA MIG, udforsker Warberg livets store spørgsmål og reflekterer over, om han er nået halvvejs i livet uden at opnå at være den bedste udgave af sig selv. Har samfundet levet op til forventningerne? Er der plads til forbedring, og burde alt ikke være MEGET BEDRE?

Showet, der samtidig markerer Warbergs debut som nybagt far, lover en aften fyldt med latter, skarpe observationer og skæve indblik i en verden, der konstant forandrer sig.

DU HAR DET IKKE FRA MIG følger i fodsporene af Warbergs tidligere succesfulde onemanshows, herunder “Et storslået menneske,” “Perfektion, overskud, og andre lorteord,” “Comedy Tour ’16” og “Comedy Tour ’14” som alle modtog begejstrede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Warbergs seneste præstation sikrede ham også en velfortjent nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla 2022.

Thomas Warberg inviterer publikum med på en sjov og tankevækkende rejse, hvor han leverer humor af højeste kaliber og deler de absurde øjeblikke, som livet byder på – bl.a. at have været på Noma og fået nyt badeværelse.

Læs mere og find billetter på www.sjællandsteater.dk

Fakta om arrangementet:

Thomas Warberg Comedy Show 2024: DU HAR DET IKKE FRA MIG

 SPILLER

Lørdag d. 3. februar kl. 19.00 på Slagelse Teater, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

Torsdag d. 7. marts kl. 19.00 på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

PRIS

285 kr.

ALDER

Voksen – anbefalet fra 15 år

VARIGHED

80 min., ingen pause

Både i Slagelse og Holbæk er det muligt at bestille mad inden forestillingen – læs mere på www.sjællandsteater.dk

Pressefoto