Nu er det muligt at få afprøvet bilens bremselængde og egne evner bag rattet, inden DMI melder om glatte veje. GF Forsikrings fond og GF Vestsjælland inviterer til glatførekursus på køreteknisk anlæg for at øge trafiksikkerheden.

Det er nemt at pege fingre af andres kørsel, men hvordan klarer man egentligt selv pludselige og ekstreme udfordringer på glatte og meget våde veje? Det kan man finde ud af lørdag d. 24. oktober, hvor bilisterne på Vestsjælland skal sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF Vestsjællands lokale kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk inviterer til glatførekursus på Køreteknisk Anlæg i Sorø.

– Et kursus på køreteknisk anlæg kan hjælpe dig med at få testet din bil og dine egne evner som bilist. Det giver tryghed og ikke mindst større sikkerhed, fortæller Charlotte Wiik fra GF Vestsjælland og fortsætter:

– Vi har meget fokus på at forebygge skader hos GF. Derfor er kurset på køreteknisk anlæg en gammel tradition, som vi har genoptaget, og som vi glæder os meget til. Vi har tidligere fået tilbagemeldinger fra deltagerne, som fortæller, at de bliver klogere og mere sikre som bilister.

Sikre og kontrollerede forhold

Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man lidt teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på hhv. tør og glat bane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold. Der bliver selvfølgelig også taget alle de nødvendige forholdsregler i forhold til corona.

Undervejs sørger GF Vestsjælland for lidt let forplejning.

Begrænset antal pladser – tilmelding nødvendig
Kurset varer ca. 2 timer, og første holdstart er kl. 8. Alle lokale bilister er velkommen, det koster 100 kr. Der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads. Er man flere om samme bil, skal hver enkelt person tilmeldes.

Man tilmelder sig til GF Vestsjælland, se mere på gftrafiksikker.dk/eventkalender

Pressefoto