LILLEBITTE KÆMPESTOR er en helt ny forestilling af Sjællands Teater FAIR PLAY, skabt specifikt for børnehavebørn. LILLEBITTE KÆMPESTOR får premiere på Horsens Teaterfestival og Holbæk-premiere d. 23. + 24. september på Teatret FAIR PLAY.

Kom med på en musikalsk rejse, hvor vi sammen med børnene undrer os over alt det, der er lillebitte, alt det der er kæmpestort og alt derimellem.
Hvordan kan en lille klump i maven vokse sig til at føles uendelig stor? Hvordan kan det være, at en kæmpe stjerne i det uendeligt store univers, kan være så lille, at den kan placeres mellem tommel- og pegefinger?

Og kan det virkelig passe, at en lillebitte pige kan kaste en kæmpestor skygge?

I Lillebitte Kæmpestor inviteres de mindste og deres voksne med ind til en filosofisk leg med plads til undren over alt det, der er så småt, at man hverken kan se eller røre det, og alle de ting, som er så store, at de kan være svære at forestille sig.

Med LILLEBITTE KÆMPESTOR skaber Sjællands Teater FAIR PLAY en forestilling, der er helt særligt målrettet børnehavebørn, og også kommer til at spille på turné i børnehaver.

LILLEBITTE KÆMPESTOR bliver en musikalsk, sanselig og filosofisk rejse, mere end en narrativ historie. Vi vil ramme børnenes egen humor og deres helt særlige små sjove øjeblikke.

Vores arbejdsmetode bliver anderledes end normalt, da manuskriptet først bliver udviklet i løbet af prøverne. Instruktør og dramatiker Leiv Arne Kjøllmoen kommer med et oplæg, ligesom de andre kunstnere også bliver medskabere af forestillingen og historien. De forbereder hver især nogle oplæg indenfor deres eget kunstneriske felt, som de sammen arbejder videre med.

Manuskript og instruktion: Leiv Arne Kjøllmoen
Komponist og medvirkende musiker: Alice Carreri Pardeilhan
Skuespiller: Theresa Sølvsteen
Scenografi: Lisbeth Burian
Produktionsleder: Anne Balsma
Kostumer: Helle Birkholm
Værksted: Jakob Ebbe
Plakat: Asako Kido Parr

LILLEBITTE KÆMPESTOR bliver Leiv Arne Kjøllmoens sidste forestilling som husinstruktør på FAIR PLAY, inden han overtager chefstolen på Odsherred Teater.
Vi glæder os meget til at præsentere forestillingen – for børn og deres voksne!
De kærligste hilsner fra alle os på Sjællands Teater FAIR PLAY

LILLEBITTE KÆMPESTOR
Ny forestilling af Sjællands Teater FAIR PLAY
Alder: 3-6 år + voksne
Varighed: 35 min.
Spiller på Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Torsdag d. 23. september kl. 17.00
Fredag d. 24. september kl. 17.00
Lørdag d. 25. september kl. 11.00
Billetter koster fra 40-135 kr. og købes via www.fairplay.dk

Pressefoto