Det er muligt for lokale at støtte Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra for bilisten. Foreningen har nemlig indgået en sponsoraftale med OK.

Hestesporten er en dyr fornøjelse, men nu får Tuse Næs Køre- og Rideforening mulighed for at styrke klubkassen igennem deres nye sponsoraftale. Foto: EW

Der er grund til begejstring i Tuse Næs Køre- og Rideforening. Foreningen kan nemlig se frem til økonomisk støtte, og det er de lokale bilister, der afgør, hvor stort beløbet skal være.

Aftalen betyder, at bilister kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til rideforeningens sponsoraftale, så får foreningen pengene, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får desuden 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK – og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte Tuse Næs Køre- og Rideforeningen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Spiller en rolle lokalt
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Om OK og sponsoratet
• OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
• OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
• OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund