TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen. TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum, der kan glæde sig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m. Med i billetten er et glas bobler.

Dagens gæster fredag d. 31. marts kl. 20.00 er Micki Cheng, Cecilie Hother og Ane Høgsberg.

Audrey præsenterer gæsterne med disse ord:

MICKI CHENG er kogebogsforfatter, kommende håndboldspiller, tv-vært og dansemus. Kært barn har mange navne. Og lad os bare få svesken på disken:

Micki er jo én man bare har lyst til at gnide sig lidt op af, i håb om at hans skønne personlighed smitter lidt af. Sikken en skøn livsbombe, han er. Forestil dig ham som sidemand til en kedelig fødselsdag. Jeg glæder mig til en aften med ham i sofaen.

CECILIE HOTHER er mor, vært, influencer og entreprenør. Tjek-tjek, skeløjet og hvirvelvind. Hvordan gør hun det? Jeg har kendt Cecilie i en del år, og hver gang jeg ser hende, imponerer hun mig med sin livsenergi. Jeg glæder mig til at kradse hende lidt i lakken, og finde ud af hvordan hun gør… Og om der er nogen fif hun kan give videre til os andre, som vi kan bruge, når vi dårligt orker at trille ud af sengen. Nå ja… og så er hun en grinebider og en festabe, hvilket passer perfekt med de andre gæster.

ANE HØGSBERG er en skøn blanding af mor, træt kæreste og kvinde. Jeg har fulgt Anes komiker-karriere fra den spæde start og er vildt imponeret over, hvad hun har nået… og hvor hun er i dag. Jeg trillede rundt af grin til hendes sidste oneman-show. Hvor er hun bare skøn. Præcis som alle os andre. Jeg siger bare, du kan godt glæde dig til en røv-sjov aften!

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk

Micki Cheng – pressefoto