TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen. TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum, der kan glæde sig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m. Med i billetten er et glas bobler.

Dagens gæster fredag d. 28. april kl. 20.00 er Mick Øgendahl, Per Vers og Jacob Haugaard.

Audrey præsenterer sit sidste show og gæsterne med disse ord:

Efter 8 sæsoner på Holbæk Teater er jeg usigelig stolt af at kunne bringe præcis disse 3 gæster i sofaen i mit allersidste talkshow på teatret. Jeg er selv så kæmpestor fan af dem og jeg ved, de også er fans af hinanden. Der er garanti for, at det bliver både en legendarisk, røvsjov og rørende aften.

Mick Øgendahl er ubestridt en af Danmarks mest succesfulde komikere. Den lille, store stålfaste og følsomme fyr, som har knoklet for karrieren, imens han skulle lære at passe på sig selv og prioritere, hvad der er og var vigtigst for ham. Hvordan balancerer han det hele og hvor får han ideerne fra? Jeg ved en ting med sikkerhed; der er en grund til at han er SÅ sjov, og det glæder jeg mig også til, at du skal opleve, når han gæster mig i sofaen.

Per Vers er en sand ord-ekvilibrist, en ordsmed af guds nåde. Det er som at se en tryllekunstner udføre sin magi for øjnene af dig – præcis sådan kan Per hive, vikle og slå huller i luften med sin lyrik, rim og rap og forvandle det til et stykke kunst. Med intet mindre end to MC’s Fight Night-sejre i bæltet har Per haft en strålende karriere og samarbejdet med alle fra Frank Hvam til Aarhus Symfoniorkester til Halfdan Rasmussen. Jeg glæder mig usigeligt til en aften i hans selskab, og det skal du også gøre.

Jacob Haugaard! Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at Jacob har lyst og tid til at tage den lange vej for at besøge mig i sofaen sammen med drengene. Han har, uden du vidste det, fulgt dig gennem livet med tant og spas og har bestemt været en af de største pionerer inden for dansk humor, sketch og satire. Det bedste ved Jacob er, at han ikke er fedtet med sig selv. Han elsker eventyret og røverhistorierne. Kom selv og se.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk.

 

Pressefoto