Artiklen er sponseret

Selvom vi stoler meget på hinanden her i Danmark, så er det de færreste, der tør lade døren være ulåst, når de går hjemmefra. Vigtigheden af at have ordentlige låse på hoved- og bagdøre kan ikke overvurderes, og det behøver ikke nødvendigvis være klassiske, mekaniske låsecylindre, som du bør montere på dørene – du kan fx også få dig et elektronisk adgangssystem til hjemmets mange døre.

Brug for nye låse? Kontakt en låsesmed i Holbæk

Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, at du finder nye låse hos en låsesmed. Er du bosat på den nordvestlige del af Sjælland, kan du fx lægge vejen forbi en låsesmed i Holbæk, hvis du gerne vil have de gamle låsecylindre skiftet ud med nogle nye – fx hvis du er ræd for, at nogen, du i en kort periode lånte en nøgle ud til, har lavet kopier af den. Men hvad kan en låsesmed Holbæk så ellers?

Overvej et alarmsystem til hjemmet

Mange låsesmede kan også være behjælpelige med at sætte alarmsystemer op, der kan andet end blot at give lyd fra sig ved tegn på indbrud. Nogle alarmer giver mulighed for billedtransmission, der – hvis du skilter med, at du bruger sådan nogle – måske kan få de potentielle indbrudstyve til lige at genoverveje, om det nu også er så klogt at bryde ind hos dig. Om ikke andet giver de bevismateriale.

Hold styr på indeklimaet med en CO2-detektor

Selvom det ikke just har noget at gøre med at forhindre indbrud, så tilbyder visse låsesmede også CO2-detektorer, der kan bruges til at følge med i, hvordan det står til med indeklimaet. Primært er det nok virksomheder, der burde overveje sådan en teknologi. Den kan nemlig give indsigt i, om der ventileres tilstrækkeligt i dine lokaler. Dårlig ventilation gør dine ansatte trætte og mindre effektive.

Lyder det interessant? Så find en låsesmed i nærområdet.

Vigtigheden af at have ordentlige låse på hoved- og bagdøre kan ikke overvurderes, og det behøver ikke nødvendigvis være klassiske, mekaniske låsecylindre, som du bør montere på dørene. Foto: ABW