J & V Malerservice udfører udvendigt og indvendigt renoverings- og malerarbejde i private hjem og erhvervsejendomme, offentlige bygninger, nybyggeri og renovering. Malerfirmaet tilbyder et professionelt team af faglærte malere, der kan løse alle typer af maleropgaver: maling af alle overflader (loft og væg), maling og lakering af døre, karme og lister samt skabe og låger. For det bedste resultat bruges en kombination af pensel, rulle og sprøjtemaling. Det sikrer et detaljeret malerarbejde, der dækker hver en krog.

Du kan se en masse gode anmeldelser på J & V Malerservices Facebookside. Vi citerer her et lille udvalg:

”Jeg er så tilfreds, så det kan ikke beskrives med ord. Super flot arbejde” – Christian

”Altid som aftalt. Han er effektiv og utrolig omhyggelig samt virkelig ærekær omkring sit arbejde, som han laver til en fornuftig pris,” – Helle

”Rigtig flot og fint malerresultat på datterens værelse” – Heidi

De dygtige malere på Vestsjælland varetager alle renoveringer, der kan opstå i forbindelse med malerarbejdet, herunder små og store spartelopgaver.

J & V Malerservice svinger penslen i alle rum inkl. vådrum i dit private hjem og på kontoret. De stiller op med mandskab og den rette mængde maling, hvad enten du har brug for at få malet et enkelt værelse, en kontorbygning eller et helt lejlighedskompleks.

Trænger hele din private bolig til en grundig omgang med malerpenslen, eller har du blot brug for at få malet køkkenlågerne? J & V Malerservice varetager både små og store forandringer i dit hjem og sætter farve på din tilværelse. 

Kontakt

J & V Malerservice ApS
Teknikvej 7
4532 Gislinge
28953655
jvmalerservice@gmail.com