Da en af deres kolleger har valgt at bidrage til børnetallet, søger vi en barselsvikar i 37 timer om ugen fra 1. august 2021 – 31. december 2021.

Sundhedsplejen i Holbæk Kommune består af 22 friske sundhedsplejersker, både ældre og yngre, som sidder samlet i nye lyse lokaler, tæt ved Holbæk Station.

De er en attraktiv arbejdsplads med mange spændende arbejdsopgaver. De har igennem årene udviklet velfungerende tilbud til kommunens familier, der varetages af Sundhedsplejen, bl.a.:
En god start
Gruppeforløb for mødre med efterfødselsreaktion
Børnegrupper for børn i familier med alkoholmisbrug
Børnegruppe for børn med psykisk syge forældre
Herudover har Sundhedsplejen mange specialistfunktioner, og er uddannet til at varetage bl.a.:
Behandling af overvægtige børn og unge
Cool Kids forløb
IBCLC uddannet amme rådgivning
Rygestop forløb
Marte Meo forløb
ICDP forløb
ADBB screening

Det ledige barselsvikariat du søger, har eget småbørnsdistrikt og en større privatskole. Derudover vil du også skulle deltage i deres åbent hus, og de aktiviteter de ellers er i gang med.

De passer godt på hinanden, har et rigtig godt arbejdsmiljø, og du vil blive grundigt introduceret til dine opgaver og deres arbejdsplads.

Ønsker til din faglige og personlige profil:

Du er uddannet sundhedsplejerske gerne med uddannelse i ind- og udskolingsundersøgelser
Du har gode samarbejdsevner. Du trives samtidig med at arbejde selvstændigt. Du er engageret og god til at se og skabe muligheder i samarbejdet med børn, forældre, kolleger og tværfaglige samarbejdspartnere
Du bidrager til at sikre et højt fagligt niveau, udvikling samt et godt og positivt arbejdsklima – også de dage, hvor situationen kræver din opfindsomhed og smidighed
Du kan lide at skabe en god stemning blandt dine nye kolleger, og har lyst til at deltage i Sundhedsplejens sommerfest, julearrangement og lignende sociale arrangementer i løbet af året, samt være med til at skabe nye traditioner

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 14. maj 2021)

Foto: ABW