12548864_1646462432283025_8383789245095743493_nKarate, konkurrence, klatring og meget mere. Et opstartsarrangement på Værftet i Holbæk skal reklamere for en række nye sundhedstilbud til unge.

Et nyt projekt med navnet Ung og Sund i Holbæk eller bare USH inviterer nu til opstartsarrangement. Den 3. februar vil de præsentere sig selv og en række nye sundhedstilbud til unge på Værftet i Holbæk.

For yderligere oplysninger om arrangemente se kalenderen på Dit Holbæk.

”Vi henvender os til de unge, der egentlig gerne vil forbedre deres sundhed, men ikke helt ved, hvordan de skal gribe det an. Konceptet er ret enkelt. Man melder sig til på Ung Holbæks hjemmeside og så får man en række tilbud om at deltage i sundhedsaktiviteter fordelt over hele året,” siger Pia Uttenthal, der står for projektet.
Underholdning og information

Ved opstartsarrangementet på Værftet kan unge og deres forældre få information om USH’s aktiviteter og samtidig opleve dans fra WOODS, karate, klatring og meget mere. Herudover er der sunde smagsprøver fra Sund Skolemad.

”Vi har sørget for et spændende program, så jeg håber, der vil komme mange forbi og høre nærmere om USH. Alle er velkomne. Både unge, forældre og mulige samarbejdspartnere, der vil hjælpe os med at lave tilbud til de unge,” siger Pia Uttenthal.

Op mod opstartsarrangementet kører der en konkurrence på USH’s Facebook-side. Hvis man liker siden, kan man vinde en måneds gratis fitnesstræning. Vinderen bliver kåret ved opstartsarrangementet.

Tilmelding

Har man allerede nu lyst til at melde sig til USH, kan man gøre det på Ung Holbæk.

En tilmelding betyder blot, at man får forskellige tilbud om at deltage i sundhedsaktiviteter. Ønsker man at deltage i et konkret kursus, skal man tilmelde sig særskilt til det.