Efteråret er over os, og kulden banker på, men på Holbæk Teater kan man holde varmen ved spændende og underholdende salonarrangementer i de kommende dage. Uge 44 byder nemlig på salonuge på teatret med både SeniorSalon og ChampagneSalon. Vi har sikret traditionerne under nye rammer, så vi fortsat kan samles til god underholdning og sammen komme tæt på de gæstende kunstnere, hvad enten man er til gammeldaws æblekage eller boblende champagne.

Oplev teaterleder Brian Kristensen i dialog med revyskuespiller og komiker Farshad Kholghi i SeniorSalon onsdag d. 28. oktober kl. 13.00 og 15.30

I Holbæk Teaters SeniorSaloner er der som bekendt garanti for at komme i godt humør, og d. 28. oktober bliver ingen undtagelse. Her får vært Brian Kristensen nemlig besøg af multitalentet Farshad Kholghi. Farshad Kholghi er kendt for sit komiske talent, sit forfatterskab og foredrag om lykke, flugt og forandringer, og han har i flere år spillet med i Kerteminderevyen. På Holbæk Teater kan du møde ham helt tæt på, og i selskab med lige dele komik og alvor, bydes både trofaste og nye seniorgæster indenfor til en hyggelig og underholdende eftermiddag – med kaffe, fællessang og gammeldaws æblekage.

Som følge af Covid-19 afholdes aktuelle SeniorSaloner ikke i foyeren som normalt, men i teatrets sal.

Æblekage i glas og kaffe i to-go-kopper udleveres i døren. Borde er stillet op ved stolene i salen, hvor du kan sætte både kaffe og kage, og samtidigt sørger vi for behørig afstand mellem publikum, så vi fortsat kan samles i trygt på teatret.

Komiker Audrey Castañeda byder velkommen til Champagnesalon: Mød Lina Rafn, Christian Fuhlendorff og Søs Fenger helt tæt på fredag d. 30. oktober kl. 20.00

Til den kommende ChampagneSalon – Holbæk Teaters live-talkshow – mest for kvinder – glæder værtinde Audrey Castañeda sig meget til at invitere dig indenfor til en stjernespækket aften i selskab med både farverige musiker Lina Rafn, den skarpe komiker Christian Fuhlendorff og den folkekære musiker Søs Fenger. I et fantastisk selskab kan du komme helt tæt på de tre spændende personligheder, samtidigt med at du i trygge omgivelser kan drikke et glas champagne og give lattermusklerne frit spil.

Audrey Castañeda fortæller, at hun glæder sig meget til at byde de tre gæster indenfor i sofaen på scenen. ”Du kan lige så godt overgive dig”, understreger hun. ”Det bliver en fredag aften i Champagnesalonen, du nødigt vil gå glip af. Denne her går over i historien!”.

SeniorSalonen foregår onsdag d. 28. oktober kl. 13.00 og 15.30 og ChampagneSalonen fredag d. 30. oktober kl. 20.00 – alle på Holbæk Teater. Billetter kan købes på www.holbækteater.dk.

Pressefoto
Pressefoto