Hos Farmshop Enggaarden kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af karak­ter­­­fulde kæmpe havekrukker og interiørprodukter i unikke designs til inde- og udendørsbrug. Deres frostsikre havekrukker, der primært kommer fra Vietnam, kan med deres unikke og varme, patinaprægede look tilføje rustikke kontraster og stilfuld kant til den skandinaviske have- og boligindretning.

En vandkrukke signalerer ro og harmoni og er et stykke kunst i haven, og butikken i Kvanløse hjælper jer gerne med alt det praktiske omkring kar, piedestal/rist og pumpe.

Tag også et kig på deres webshop. De har lyttet til deres kunder fra hele landet, som gennem årene har ønsket, at man også kunne købe deres smukke krukker online, så derfor har de lavet en ‘test-webshop’. Her finder I et mindre udvalg af frostsikre krukker. Krukkerne er brændt i bål og der vil forekomme variationer i glasuren. Krukken, du køber, vil derfor variere fra krukken, du ser på billedet i shoppen, men alle er smukke og unikke. De lægger ud med en række mindre krukker, som kan sendes med deres fragtfirma til hele landet (brofaste øer).

Følg Farmshop Enggaarden på Facebook eller på Instagram.

Foto: ABW