I Talkshowet er det næsten som at komme hjem i stuen hos Audrey en sjov fredag aften. Hver gang inviterer hun 2-3 kendte gæster i sofaen og på scenen. Publikum bliver budt på aftenens drink, mens Audrey taler med sine gæster og lader dem underholde. Hun er eminent til at inddrage publikum og samtidig kradse lidt i lakken hos sine gæster, så sjove og tankevækkende historier kommer frem i lyset.

For dem, der kender ChampagneSalonerne, vil det meste være ”ved det gamle”. Boblerne er dog skiftet ud med aftenens drink, og så er showet ikke længere inkluderet i årskortet.

Talkshowet er en hyldest til spontaniteten, det sprudlende og glædesfyldte i livet. Uanset om man er ude for at hygge sig med veninderne, manden eller kollegerne, så er der god fredags-underholdning at hente.

”Talkshowet med Audrey er virkelig sjovt og hjertevarmt. Det er et show, der appellerer bredt til det lidt yngre publikum fra 30-40 år – og til både kvinder og mænd. Og så er der lagt op til en god aften i byen, hvis man er til det med teatret i gåafstand til de lokale spisesteder og barer”, siger Brian Kristensen.

Det første Talkshow med Audrey Castañeda i Holbæk er fredag den 1. oktober kl. 20, hvor gæsterne er Lisbeth Zornig Andersen, Manu Sareen og Cecilie Schmeichel.

Bestil billetter til Talkshowet i Holbæk: https://het.dk/program/talkshowet-med-audrey-castaneda-holbaek/

Pressefoto