Rib House Holbæk ApS 
Ahlgade 51
4300 Holbæk
38420202
jens@ribhouse.dk

Følg Rib House Holbæk på Facebook 

Vel nok Holbæks bedste bøf
Rib House er et steakhouse i hjertet af Holbæk. Specialet er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet til priser hvor alle kan være med. Kokkene får leveret fersk kød, som de selv udskærer i huset – direkte fra deres dygtige slagtermester. Kvalitetskød skal steges helt rigtigt, og det bliver det hos Rib House; over åben grill med de rette krydderier og den rette mængde varme.

Der er også en stor salatbar, og er man ikke til oksekød, kan man vælge kylling, fisk eller vegetariske retter. I weekenden serveres en lækker brunch.

Den familievenlige restaurant byder børn velkommen med en lækker børnemenu, og børn under 12 år kan spise gratis i nogle tidsrum og til stærkt nedsatte priser på andre tidspunkter.

Har du fødselsdag er isbaren helt gratis for både fødselaren og gæsterne.

Kød og comedy
Med jævne mellemrum afholder Rib House Holbæk Kød og Comedy – et koncept, hvor man første får serveret lækker mad og efterfølgende kan opleve et show med nogle af landets sjoveste komikere.

Rib House er en kæde, der skriver sin historie tilbage til 1997, hvor den første restaurant slog døren op. Udover Holbæk kan du finde Rib House i Slagelse, Helsingør, Hillerød, Køge og Roskilde.

Den hyggelige restaurant i Holbæk danner rammerne om både børnefamiliens tidlige aftensmad, den intime parmiddag og større selskaber. Der er plads til ca. 100 gæster.

De leverer også mad ud af huset, både som take away og til store selskaber. I kan således hjembringe de originale Rib House spareribs med coleslaw eller en af husets lækre burgere – pulled pork, crispy chicken eller den klassiske.

Hold din fest hos Rib House
Uanset om I vil fejre fødselsdag, barnedåb, bryllup eller holde firmaets julefrokost, kan Rib House Holbæk levere den stemning, som passer til jeres fest.

Ring til 38420202 og hør mere om mulighederne!

Gæsterne siger…
”Virkelig lækker mad. Hurtig og venlig service. Rolig og dejlig atmosfære at spise i. Vi blev så positivt overrasket og kommer helt sikkert igen” – Susan

”Rigtig lækker brunch hvor både buffet, kaffe, juice, smoothies og meget mere var inkluderet i prisen” – Lisette

”Hurtig og venlig betjening… og vel nok Holbæks bedste bøf” – Rene

sølvpartner