Bromølle Kro
Slagelsevej 78
4450 Jyderup
Tlf. 58250090
mail@bromoelle-kro.dk

Følg Bromølle Kro på Facebook
Følg Bromølle Kro på Instagram

Værelser med udsigt 
I Jyderup mellem Holbæk og Kalundborg ligger Bromølle Kro, og her har den ligget siden middelalderen. Omgivet af skov ned til Åmose Å ligger kroen smukt placeret i landskabet. Her er der rige muligheder for vandreture året rundt og plads til forkælelse med dejlige omgivelser, god mad, hygge og musik.

Værelser med udsigt 
Kroen har 30 værelser som ligger fredfyldt bagved kroen, med udsigt over Åmose Å og skov. To af værelserne er familieværelser med en dobbeltseng og separate senge i to rum. To værelser er indrettet i romantisk stil, og to værelser er med spa. Alle værelser har egen terrasse.

Plads til store selskaber
På kroen er der tre selskabslokaler med plads til selskaber fra 20 til 200 gæster, og personalet har stor erfaring med planlægning og afvikling af store selskaber. Her får du den varme mad til tiden serveret af professionelle og smilende tjenere.

Restauranten byder på sydlandsk terrassestemning og hyggelig krostemning. I køkkenet mødes det traditionelle danske krokøkken med nyere dansk gastronomi. Menukortet skifter tre gange om året, og hver måned serveres en ny spændende og sæsonbestemt menu.

Ved frokosttid bydes blandt andet på lun fiskefilet med rejer og remoulade, sildeanretninger, laksestjerneskud, hjemmelavet hønsesalat, biksemad, æggekage og oste. Veganere nyder godt af en anretning med avocado, ristede sesam, syltede rødløg og purløgsmayo.

Til aften byder restauranten blandt andet på dampet lak, ballotine af torsk, jomfruhummer bisque, plankebøf, kalvemørbrad, grovfritter, salater, ostebræt og desserter i form af kager, pandekager og is. Restauranten har et bredt udvalg af drikkevarer med gode øl og lækre vine.

Musikarrangementer og shows
Koncerterne med Kandis og Tørfisk er hurtigt udsolgte, så man skal være ude i god tid. Koncertprogrammet er stort og tæller også Stig Rossen med venner, Jacob Haugaard, Zididada, Sussi og Leo, Tina Siel, Søs Fenger og mange flere

Mange populære navne gæster kroen i løbet af året. Det hele startede med, at Bjørn Hansen fra Bjørn og Okay for flere år siden spurgte, om kroen ikke skulle have shows. Herfra er koncertdelen vokset støt. Billetterne kan købes via hjemmesiden eller på kroen.

Det er en god idé at bestille billet og værelse samtidig, så man er sikker på at kunne overnatte og gøre koncerten til del af en dejlig weekend.

Kroen har flere tusind følgere og høster gode anmeldelser
På Bromølle Kros facebook og instagram kan du se billeder fra kroen og følge med i koncertprogrammet, så du kan nå at booke din næste krokoncert. Her kommer også nyheder fra køkkenet. Bromølle kro får gode anmeldelser af både danske og udenlandske gæster:

”God veltilberedt mad, superflinke serveringsmedarbejdere, en god aften” – Kirsten

”En rigtig hyggelig kro med dejlige omgivelser” – Johnny

“Den rigtige følelse af at være på en go’ gammeldaws kro med rigtig gourmetmiddage og gode vine osv.” – Arn

  

sølvpartner