Aktuelt tilbyder Fairygardenstuff 20% rabat på udvalgte varer. Eksempelvis: 

“Fe blomsterpotte pynt – denne yndige søde lille fe, vil sidde på din blomster krukke og udstråle fuldstændig magisk skønhed. Et absolut must til dine blomster krukker.
Hun har en grøn og gul kjole på og en lyseblå fe hat og små søde gule vinger.”

Se de aktuelle tilbud her – brug rabatkoden: Efterår21

Fabelagtige feer

Deres feer kommer fra den angelsaksiske verden og befinder sig i samme tradition som det fantasy-univers, der er blevet så populært med Harry Potter og nye generationers genopdagelse af Narnia og Middle-earth. Teknologisk fremgang i filmskabelsen har gjort Tolkien og Lewis tilgængelig for millioner af mennesker, og tendensen sætter naturligvis også sit præg på haven.

De har sørget for, at også danskere kan få glæde af de mange forskellige magiske produkter til haven. De importerer feer fra hele verden, og hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, eller leder efter en særlig fe til din have, er du altid meget velkommen til at kontakte dem.

Du behøver ikke være haveejer for at skabe et fe-univers. Feerne glæder sig til at flytte ind på din altan eller i din vindueskarm. Og har du ikke grønne fingre, kan du lade dine feer indrette sig med kunstige planter.

Pressefoto