Skadedyrforbudt.dk er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, der tilbyder hjælp til både private og erhverv i hele Region Sjælland og København. Hjemmehørende i Regstrup har de især mange faste kunder i Holbæk, men kører også gerne til Kalundborg og Nykøbing Sjælland.

Firmaet hjælper med fjernelse og udryddelse af skadedyr såsom hvepse, mus, rotter og myrer, samtidig med at de tilbyder rydning og desinfektion af boliger i forbindelse med dødsfald. Mødet med skadedyr og problemer i den forbindelse er aldrig sjove, da det ofte kan være ganske besværligt og dyrt at bekæmpe dem, hvis man venter for længe. Skadedyrforbudt.dk kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med alle skadedyrsproblemer på en miljøvenlig måde.

”Der er sket meget indenfor udvikling af giftfrie løsninger, og vi ønsker at være med helt fremme. Vi har gennem tiden investeret i forskelligt topmoderne udstyr, som dels skal sikre at bekæmpelsen er effektiv, dels at bekæmpelsen kan foregå giftfrit eller med mindst mulig miljøpåvirkning, og dels at din pris i sidste ende er så billig som mulig,” oplyser indehaver Jesper Andersen.

Følg Skadedyrforbudt.dk på Facebook 

Foto: Skadedyrforbudt.dk