Sjællands Teater er stolte af at præsentere forestillingen TONE, der er skabt af TeaterBLIK for publikum fra 0-5 år og deres voksne. Forestillingen spiller lørdag d. 20. januar i Holbæk.

TONE er en unik musikalsk teaterinstallation med musik i farver og farver i musik. Forestillingen er skabt helt særligt til de mindste børn og deres voksne, og den leverer en fortryllende oplevelse af nykomponeret og improviseret livemusik.

I hjertet af forestillingen bevæger to talentfulde kunstnere sig rundt i en kæmpe-uro, skabt af skiftende landskaber og dynamiske bevægelser. Publikum inviteres til at opleve en symbiose af musik og visuelle elementer, hvor rummet fyldes med farver, lys og lyd.

TONE er ikke blot en koncert, men en fejring af kreativitet og opfindsomhed. Publikum vil blive ført ind i en magisk verden, hvor musik og fantasi forenes. Forestillingen udforsker naturens skønhed gennem improvisation og brug af forskellige materialer.

Bag denne magiske produktion står Gertrud Exner og Claus Carlsen, der tidligere har spillet sammen i andre unikke forestillinger for de mindste, skabt af TeaterBLIK.

TeaterBLIK blev stiftet i 2007 under kunstnerisk ledelse af Gertrud Exner. Teatret ønsker at skabe en platform for nytænkt scenekunst for børn og deres voksne. Det har som vision et billedstærkt, sanseligt og musikalsk udtryk som forener dramatik, objektteater, dans og musik.

Forestillingen TONE er udviklet gennem mange måneder. Gennem improvisationer i naturen på Fanø, samtaler, udstillinger, musikvideoer, materialeprøver og åbne prøver med publikum. Ideen var at udvikle et visuelt og musikalsk sprog som kan fungere i alle slags rum. Forestillingen er ikke en historie med en handling, men et oplevelsesrum, med nykomponeret musik, hjemmebyggede instrumenter, sang, farver og lys, og et sprog som forstås af alle. Den er et møde med de allermindste børn, og deres tilstedeværelse er et samspil med de medvirkende.

Sjællands Teater glæder sig til at byde velkommen til et lille mesterværk indenfor dansk børneteater.

Læs mere og find billetter på www.sjællandsteater.dk

Foto: Bart Kootstra