Der er endnu en gang kendte gæster på programmet, når Sjællands Teater byder indenfor til de to underholdnings-shows:

TALKSHOWET med Audrey Castañeda og HUMØRBUTIKKEN i både Holbæk og Slagelse.

HUMØRBUTIKKEN er et hyggeligt talkshow, der byder på underholdning med en gæst, kendt fra tv, film eller teater. Dagens gæst fortæller om sjove og særlige øjeblikke, der har formet livet og karrieren – og undervejs optrædes med muntre indslag af forskellig karakter.

Eftermiddagen byder også på fællessang og kaffe og kage, som er med i billetprisen.

Humørbutikken i Slagelse bestyres af Peter Thieme og i Holbæk af Brian Kristensen.

Dagens gæst torsdag d. 20. april kl. 15.00 er Annette Heick.

Annette Heick har haft hovedroller i store danske musicals som ”Mathilda the Musical”, ”Wicked”, ”My Fair Lady”, ”Evita” og ”Mamma Mia”, hvor hun har fortryllet publikum med sin sangstemme og sit skuespiltalent. Annette er også sangskriver, tv-vært og debattør. Siden 1997 har hun haft kontrakt med Disney på rollen som Andersine, og i 2011 var hun nomineret til en Robert for bedste kvindelige hovedrolle i filmen ”Olsen Banden på de bonede gulve”. Til sommer står hun i spidsen for Tivolis store satsning ”Syng med i Tivoli”.

Dagens gæst torsdag d. 27. april kl. 13.00 er Ulla Vejby.

Ulla Vejby er nok mest kendt fra TV2-serierne Badehotellet og Sygeplejeskolen, men hun kan så meget andet. Bl.a. medvirkede hun i efteråret 2022 i årets Pejseshow på Hotel Pejsegården i Brædstrup, og så spiller hun masser af teater på både små og store scener landet over. Publikum kan glæde sig til at høre om hendes liv og karriere og til at høre, når Ulla synger et par sange.

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen. TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum, der kan glæde sig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m. Med i billetten er et glas bobler.

Dagens gæster fredag d. 28. april kl. 20.00 er Mick Øgendahl, Per Vers og Jacob Haugaard

Audrey præsenterer sit sidste show og gæsterne med disse ord:

Efter 8 sæsoner på Holbæk Teater er jeg usigelig stolt af at kunne bringe præcis disse 3 gæster i sofaen i mit allersidste talkshow på teatret. Jeg er selv så kæmpestor fan af dem og jeg ved, de også er fans af hinanden. Der er garanti for, at det bliver både en legendarisk, røvsjov og rørende aften.

Mick Øgendahl er ubestridt en af Danmarks mest succesfulde komikere. Den lille, store stålfaste og følsomme fyr, som har knoklet for karrieren, imens han skulle lære at passe på sig selv og prioritere, hvad der er og var vigtigst for ham. Hvordan balancerer han det hele og hvor får han ideerne fra? Jeg ved en ting med sikkerhed; der er en grund til at han er SÅ sjov, og det glæder jeg mig også til, at du skal opleve, når han gæster mig i sofaen.

Per Vers er en sand ord-ekvilibrist, en ordsmed af guds nåde. Det er som at se en tryllekunstner udføre sin magi for øjnene af dig – præcis sådan kan Per hive, vikle og slå huller i luften med sin lyrik, rim og rap og forvandle det til et stykke kunst. Med intet mindre end to MC’s Fight Night-sejre i bæltet har Per haft en strålende karriere og samarbejdet med alle fra Frank Hvam til Aarhus Symfoniorkester til Halfdan Rasmussen. Jeg glæder mig usigeligt til en aften i hans selskab, og det skal du også gøre.

Jacob Haugaard! Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at Jacob har lyst og tid til at tage den lange vej for at besøge mig i sofaen sammen med drengene. Han har, uden du vidste det, fulgt dig gennem livet med tant og spas og har bestemt været en af de største pionerer inden for dansk humor, sketch og satire. Det bedste ved Jacob er, at han ikke er fedtet med sig selv. Han elsker eventyret og røverhistorierne. Kom selv og se.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk.

Datoer, pris m.m.:

HUMØRBUTIKKEN på Slagelse Teater – gæst: Annette Heick

Torsdag d. 20. april kl. 15.00

HUMØRBUTIKKEN på Holbæk Teater – gæst: Ulla Vejby

Torsdag d. 27. april kl. 13.00

Pris:175 DKK – inkl. kaffe & kage

Varighed:75 min. ingen pause

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater – gæster: Mick Øgendahl,Pern Vers og Jacob Haugaard

Fredag d. 28. april kl. 20.00

Pris: 225 DKK – inkl. et glas bobler

Varighed: 120 min. Inkl. pause

Sjællands Teater – Danmarks største egnsteater

Sjællands Teater skaber teater til hele livet – for små og store – børn, unge og voksne!

De har til huse i både Holbæk og Slagelse kommuner, og deres børne- og ungdomsafdeling Fair Play turnerer i hele landet. Oplev musikalske familieforestillinger, samfundsdebatterende ungdomsforestillinger, aktuelle talkshows med kendte gæster, sommerteater under åben himmel, comedy og udvalgte gæstespil fra andre teatre.

Dit lokale teater – på hele Sjælland!

Billetter: sjællandsteater.dk / telefon 5959 5988 / billet@sjteater.dk

Administration: Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

Primære spillesteder:

Teatret Fair Play

Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Holbæk Teater

Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

Slagelse Teater

Herrestræde 9, 4200 Slagelse (Kontor bag teatret v. parkeringspladsen)

 

Pressefoto