Mød Sjællands Teater på Skvulp d. 7.-8. juni. Sjællands Teater er en del af Skvulp-festivalen i Holbæk og deltager hvert år med Holbæk Drama College samt med underholdning for hele familien.

Når Holbæk Havn fyldes med underholdning og aktiviteter til SKVULP 2024, kan publikum bl.a. glæde sig til forskellige indslag præsenteret af Sjællands Teater.

Eleverne fra Holbæk Drama College deltager hvert år i SKVULP-festivalen, hvor de optræder i Teaterteltet. I år er det 1. årgang, der byder på showet ALT DER KAN SKE.

Derudover har Sjællands Teater inviteret professionel underholdning for hele familien med ”Faster Cools Familie-Diskotek” og ”Eventyr og trylleshow” med Kaptajn Chris og Grethe Gullasch.

Pressefoto

ALT DER KAN SKE – mød Holbæk Drama College i Teaterteltet

I en morsom og hjertevarm montage af ekspressive monologer og skønne sange møder vi fire unge, der kaster sig ud i livet. Der bliver kravlet, skrålet og danset, når eleverne fra 1. årgang giver et lille indblik i, hvad de har lært i årets løb hos skuespiller Anja Owe og musikalsk instruktør Jan Overgaard.

Eleverne optræder både fredag og lørdag kl. 17.00 – showet varer 25-30 min.

Pressefoto

Faster Cools Familie-Diskotek – i Teaterteltet

Tag familien med og dans igennem til de bedste dansehits! Med Faster Cool ved DJ-pulten kan du se frem til god musik, fællesskab, overraskelser, højt humør, tempo og lykke på dåse!

Arrangementet er for alle!

Faster Cool byder op til dans lørdag kl. 10.00-11.00

Pressefoto

Eventyr og trylleshow – ved Holbæk Kystlivscenter

Oplev Kaptajn Chris og Grethe Gullasch, der byder på eventyr og underholdning for hele familien! Showet starter udendørs, hvor Chris byder velkommen med tryllekunst og sæbebobler. Herefter leder Grethe publikum indenfor, hvor hun opfører H. C. Andersens eventyr om ”Den lille havfrue” i en ny fortolkning. Showet afsluttes udendørs med tryllekunst og sjov.

Der er eventyr og trylleri lørdag kl. 11.00 + 14.00 + 16.00 – showet varer ca. 1 time