I samarbejde med Mødrehjælpen i Slagelse vil Sjællands Teater forære 200 teaterbilletter til trængende børnefamilier til forestillingen PALLE, POLLE & RUTH – Ude på noget, der er skabt i samarbejde med DR. 

I den travle juletid ønsker vi alle at glæde hinanden, men for nogle familier er det en udfordring at give deres børn den ønskede oplevelse. I en bestræbelse på at gøre julen lysere for trængende familier har Sjællands Teater besluttet at støtte disse familier via Mødrehjælpen i Slagelse.

Familierne bydes på en uforglemmelig oplevelse med forestillingen PALLE, POLLE & RUTH – Ude på noget søndag d. 3. marts 2024 kl. 13.00 på Slagelse Teater.

For Sjællands Teater er målet at sikre, at årets familieforestilling bliver en oplevelse, som hele familien kan dele, også dem, der står i en vanskelig situation. Mødrehjælpen i Slagelse vil fordele de 200 billetter fra Sjællands Teater, blandt familier, der har brug for en ekstra hånd til at skabe gode minder.
Familier, der ønsker billetter, opfordres til at kontakte Mødrehjælpen inden den 15. januar 2024.

Hvis billetterne skal bruges som julegaver, opfordres interesserede til at handle hurtigt, da Mødrehjælpen planlægger at bruge en del af billetterne som ekstra julegaver til trængende børnefamilier.

Mødrehjælpen arbejder for at støtte sårbare børnefamilier og skabe bedre livsbetingelser for børn. De er glade for samarbejdet med Sjællands Teater og ønsker at bringe juleglæde til så mange som muligt. Mødrehjælpen i Slagelse ledes af Helle Dalsgaard.

Samarbejde med DR
Mange vil nok huske Palle, Polle og Ruth fra DR’s tv-serie ”Ude på noget” fra 1984. Tv-serien blev skabt af Søren Kragh Jakobsen og Niels Lund. Sjællands Teater har indgået et samarbejde med DR om forestillingen PALLE, POLLE & RUTH – Ude på noget.

Hos DR glæder man sig over, at tv-serien nu får nyt liv:

”Gennem tiden har DR’s børne-tv budt på klassikere, som lever videre i generationer. Programmer, figurer, musik og fortællinger har været elsket af store og små. Sjællands Teater giver nu nyt liv til historien om Palle, Polle og Ruth, og på den måde kan nye minder skabes på tværs af generationer – med udgangspunkt i den snart 40 år gamle klassiker fra DR.”
Seniorprojektleder Thit Dyreberg fra DR Salg

Instruktør på forestillingen og kunstnerisk direktør på Sjællands Teater, Brian Kristensen, siger, at Sjællands Teaters familieforestillinger altid har et alment menneskeligt tema, og at de derfor kan opleves på tværs af generationer med lige stor glæde. Han siger bl.a.:

”PALLE, POLLE & RUTH – Ude på noget bliver en eventyrlig sjov og musikalsk forestilling, der handler om fællesskabets kraft. Det er et opbyggeligt eventyr om, hvad der kan lade sig gøre, når vi sætter alles kompetencer og evner i spil.

Vi lever i en tid, hvor det er almindeligt hele tiden at melde ud, hvad man ikke vil og ikke har lyst til. Med forestillingen bliver det tydeligt, hvilken kraft der ligger i at melde ud, hvad man gerne vil og virkelig har lyst til. Det er der, fællesskabet bliver magisk og kan få ting til at ske.”

Spiller:
9.-25. februar 2024 på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
1.-10. marts 2024 på Slagelse Teater, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

Man kan læse mere om PALLE, POLLE & RUTH – Ude på noget på Sjællands Teaters hjemmeside: www.sjællandsteater.dk