Marts måned står i sikkerhedens tegn hos Maxi Zoo Holbæk. Her kan du i weekenden den 13.-15. marts få masser af gode råd og vejledning til, hvordan du kan tage din kære vovse med på alverdens udflugter i det smukke forårsvejr – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Er du og vovsen klar til at gå foråret i møde? Når solen titter frem er det bare med at komme ud – og hvorfor ikke tage din firbenede ven med på udflugter i den skønne natur. I weekenden den 13.-15. marts kan du i Maxi Zoo Holbæk få gode råd til, hvordan du kan nyde forårets udflugter uden bekymringer, når butikkens personale står klar med vejledning til at skabe sikre rammer udenfor. Du vil blandt andet kunne hente masser af vejledning til gode rutiner for dig og din pelsede ven, når I bevæger jer rundt i den danske natur, ligesom der vil være mulighed for at få inspiration til alverdens udflugter med vovsen – lige fra cykelture i det fri til opdagelsesture i skoven.

Til rådgivningsdagene i Maxi Zoo Holbæk er alle velkomne – også din søde pelsede ven. Efter vinterens hårde vejr med rusk og regn kan din vovses udstyr godt være medtaget, så derfor tilbyder butikkens personale også denne weekend, at du kan få lavet et grundigt sikkerhedstjek af det udstyr, I plejer at bruge til aktiviteter udenfor. Skulle det vise sig, at I får brug for en ny sele eller andet sikkerhedsudstyr, vil butikken denne weekend byde på masser af gode rabatter på alt fra seler til liner – så du og din vovse sammen kan gå foråret sikkert i møde.

Rådgivningsdagene i Maxi Zoo Holbæk finder sted i weekenden den 13.-15. marts i hele butikkens åbningstid.

Foto: Maxi Zoo