Lørdag d. 2. september får Sjællands Teater besøg af teatret De Røde Heste med den fantastiske forestilling DEN SANDFÆRDIGE BERETNING OM DE 3 SMÅ GRISE. Forestillingen spiller på Teatret Fair Play i Holbæk.

De Røde Heste er et teater med hovedvægten på den gode historie. Teatret tager sit udgangspunkt i oldgamle folkelige fortælleformer og spiller for både børn og voksne. De Røde Heste spiller primært enmandsforestillinger, der skrives og opføres af teaterleder, dramatiker og skuespiller Claus Mandøe med få og enkle virkemidler.

Her kommer omsider den usminkede beretning om, hvordan de tre små grise (de svin) forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige skæbne og den tredje gris’ snu og udspekulerede facon lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys…

Publikum kan forvente stor fortællekunst og komik på højt niveau, når Claus Mandøe blander eventyrene om den lille Rødhætte og de tre små grise, som i virkeligheden var nogle selvoptagede svin med attitude, rockermanerer og sig-selv-nok, som ikke vil låne en stakkels høfeberramt ulv en kop sukker til en kage.

Det klassiske eventyr bliver fornyet, så det knapt ligner sig selv.

Hvad er sandt og hvad er lyv? “Husk, at tingene ikke altid er, som de bliver fortalt…”

Publikum kan glæde sig til at opleve børneteater i verdensklasse. Forestillingen er en dukketeaterforestilling for børn og voksne i alle aldre – dog min. 5 år.

Claus Mandøe og De Røde Heste har tidligere spillet på Teatret Fair Play med DEN SANDFÆRDIGE BERETNING OM DE 3 SMÅ GRISE og også med forestillingerne I BEGYNDELSEN VAR BEGYNDELSEN, PARADIS, FARVEL HR. MUFFIN og IVALUS FØRSTE SANG.

Sjællands Teater glæder sig til at tage imod ham endnu en gang.

Fakta om forestillingen

DEN SANDFÆRDIGE BERETNING OM DE 3 SMÅ GRISE

Gæstespil med De Røde Heste

Lørdag 2. sep. kl. 13.00 på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Forestillingen er for alle fra 5 år og op og varer ca. 40 min.

Priser fra 65-135 kr. / Gratis med Sæsonkort til Sjællands Teater

Af og med: Claus Mandøe / Instruktion: Kai Büchner / Scenografi: Sille Heltoft / Musik og lyd: Søren Søndberg / Værksted: Steen Molls og Jon Gelting

Læs mere og bestil billetter på www.sjællandsteater.dk

Foto: Kai Büchner