Sankt Nikolai kirke, Tveje Merløse kirke og Tølløse kirke har fornøjelsen af at indbyde til en række samtalesaloner på tværs af sognegrænserne i efteråret.

Emnemæssigt kommer samtalesalonerne til at dreje sig om aktuelle samfunds-, tros-, og eksistensspørgsmål. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end interesse for at samtale og lyst til at indgå i nye fællesskaber.

Deltagelse er gratis. Der kan købes drikkevarer undervejs.

De første tre samtalesoner finder sted:

20. september kl. 19-21 Sankt Nikolai Sognehus

Oplægsholder er lektor, dr. phil litteraturhistoriker, debattør og forfatter Marianne Stidsen holde oplæg om “Woke som vildfaren idealitet”.

26. oktober kl. 19-21 Tveje-Merløse Sognehus

Oplægsholder er forfatter Jens Christina Grøndahl der ud fra hans seneste bog vil tale over emnet “Min svage tro” og forfatterens rejse, der viser hvilket indtryk kristendommen gør når man kommer til den udefra, og som til sidst leder ham til kristendommen.

16. november kl. 19-21 Tølløse Præstegårdssal
Oplægsholder er Professor i ledelse og filosofi, klummeskribent og kommentator, Bent Meir Sørensen der bl.a. ud fra hans bog “Skærmens Magi” vil tale over emnet digitalisering og digitaliseringens konsekvenser for dannelse, samtale og demokrati.

Foto: ABW