Kom med til et gratis, spændende og inspirerende fællessangs- og oplysnings-arrangement om Ukraine-konflikten. Det sker d. 16. juni 2022.

Konflikten i Ukraine fortsætter, og krigen har allerede fået stor betydning ikke mindst for Ukrainere i og udenfor landet. Hvordan arbejder danskere i Ukraine med nødhjælp, menneskerettigheder, ytringsfrihed og overholdelse af krigens regler? Hvad betyder konflikten og krigen for resten af verden – også på længere sigt?

Mange af de spørgsmål kan du få svar på torsdag den 16. juni 2022 ved en ny stor, national Sammen For Ukraine-event, som finder sted på biblioteker over hele landet. Der vil være en fælles del der bliver streamet og bagefter lokalt foredrag og debat.

Mød op og lyt til inspirerende oplæg og syng fredssange sammen med blandt andre Steffen Brandt og den fantastiske ukrainske sangerinde Taya Lukashova.

Se programmet her:

· 19.00 – 19.25:

Live-streamet tv-udsendelse – direkte fra DR Byen med fælles fredssange og perspektiver på Ukraine-konflikten

– Vært: DR

– Medvirkende: Steffen Brandt, TV-2, Anders Ladekarl, Røde Kors, Taya Lukashova, Ukrainsk musiker, Jeppe Kofoed, Udenrigsminister (skal endeligt bekræftes), Pianist: Christoffer Møller

Læs mere her

Foto: JTL