Artiklen er sponseret

Er der noget, som de fleste kvinder nok kender til, så er det ubehaget, der kan komme med undertøj, der bare ikke sidder godt. Desværre er meget lingeri dog lavet på en måde, der giver stort ubehag. Det vil ikke mindst være tilfældet, når det er designet på en måde, der kræver metalbøjler, som kan sidde og stramme og kradse i den sarte hud omkring barmen. Men så kan det måske være en idé at prøve en bh uden bøjle. Det er måske noget, som nogen afholder sig fra, fordi de er vant til at forvente en særlig pasform på deres undertøj. Der er dog mange måder, du kan style det på.

Vælg noget, der passer med din stil

For at kunne style det er det naturligvis vigtigt, at du finder noget, som passer ind i din stil. Find bh’er uden bøjle til din garderobe, som falder i din smag, og som vil passe med det, du allerede har. Det vil gøre det nemmere for dig at style det på en måde, der giver mening for dig.

Et mere naturligt udseende

For mange vil netop denne form for undertøj give det, der vil minde om et mere naturligt udseende. For der vil ikke altid være den samme slags støtte i denne type undertøj. Der er dog ikke ensbetydende med, at der ingen støtte er overhovedet.

Du kan bevidst vælge at bruge det på en måde, hvor dine bryster med fordel kan få et mere naturligt udseende.

Vis dig frem, som du vil

I virkeligheden er der ingen regler for, hvornår du kan bruges én type undertøj, og hvornår du ikke kan. Derfor kan du altså også bruge det, præcis som du ønsker det.

Om du ønsker at have tætsiddende eller løst tøj på, skal være op til dig. Bare du føler dig tilpas i det, du har på.

For at kunne style din BH er det naturligvis vigtigt, at du finder noget, som passer ind i din stil. Foto: ABW