Den første specielle kvinde i næsten alles liv er deres mor. Din mor har ret til al din kærlighed og respekt, når alt kommer til alt er hun grunden til at du lever. Brug denne mors dag til at vise din mor, hvor meget du elsker og anerkender hende.

At anerkende og forkæle sin mor er din vigtigste opgave på mors dag. Vis hende kærlighed og behandel hende godt. Der er flere måder at fejre sin mor på mors dag, afhængigt af hvad hun kan lide.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Kids-world – din verden af børnetøj.

● Brug tid sammen med din mor
Mors dag er, som navnet siger, din mors specielle dag. Behandel din mor som en dronning og planlæg en hel dag med aktiviteter og ting, hun gerne vil have. Mødre elsker at tilbringe mors dag med deres børn, de ønsker sig en lykkelig dag med meget latter og kærlighed. Men de ønsker ikke selv at planlægge dagen. Så start med at planlægge en dag for din mor allerede nu.

● Server din mor morgenmad i sengen
Start dagen med at lade din mor sove længe og forkæl hende med morgenmad i sengen. Lav hendes yndlings morgenmad som pandekager, hjemmebagt brød eller æg og bacon og server det med et glas frisk juice samt hendes yndlings kaffe. Lav hende et brev eller en note, der fortæller hende, at hun er den bedste mor i verden, og at du elsker hende.

● Se hendes yndlings film med hende
Sæt din mors yndlingsserie, film eller tv-show på og se det sammen med hende. Lav en biograf hjemme i stuen og server sodavand, slik og popcorn. Hun vil sætte pris på, at du vil se hendes serie, film eller tv-show med hende.

● Planlæg en spilaften
Planlæg en spilaften, hvis din mor kan lide at spille spil. Lad hende vælge hendes yndlings spil.

● Lav hendes livret
Din mor har sandsynligvis lært dig at lave hendes livret. Lav den til hende på mors dag, det ville gøre hende så stolt. Hvis hun ikke har vist dig hvordan man tilbereder hendes yndlings ret, kan du spørge hende om hun vil lære dig det, så i kan gøre det sammen. Husk at det skal være sjovt og husk at tage billeder og lave minder imens.

Giv din mor til en gave, hun vil elske

Du behøver ikke at købe dyre gaver for at gøre din mor lykkelig. Jeg garanterer for, at hun vil elske gaveidéerne nedenfor mere end en dyr materialistisk gave.

Rengør hendes hus og vask tøj
Giv din mor en pause og rengør huset og orden vasketøj for hende. Du kan gøre det selv, eller du kan købe hende et gavekort til rengøringsservice. Det vil give hende ekstra tid til at gøre det hun elsker.

Design en collage af minder
Find dine yndlingsbilleder af rejser, fester og minder, og sæt dem sammen som en collage. Din mor vil elske at mindes sit liv med dig og din familie.

Giv din mor blomster
De fleste mødre kan lide smukke blomster og duften af friske blomster i huset. Giv din mor en buket friske blomster på mors dag og skriv et kort, der fortæller hende, hvor meget du elsker hende.
En anden god gaveide er at give hende et træ, en plante eller en blomst hun kan plante i haven. Din mor vil blive glad for at se det vokse op og det vil minde hende om dig.

At anerkende og forkæle sin mor er din vigtigste opgave på mors dag. Pressefoto.