Solbriller er fantastiske til at udtrykke din personlige stil. Trendene for sommeren 2019 byder på noget for enhver – uanset om du vil skille dig ud med solbriller som en stilmarkør, eller foretrækker et mere klassisk og sofistikeret look.

Foto: Smarteyes

Når solens stråler varmer, er det vigtigt at du beskytter dine øjne med solbriller i høj kvalitet. Samtidig er solbriller en oplagt accessory, der med det rette design forstærker din stil i solen.

Solbrilletrends for sommeren 2019
Sommerens helt store solbrilletrend bliver de runde former, som den såkaldte panto-model, og cateye til kvinder, men vi ser også fortsat de ikoniske retroformer og snit som clubmaster og aviator, og også browline-modellen bliver stor i år.

– Vi ser en generøs vifte af forskellige stiludtryk både for dem, der ønsker markante solbriller som oversize eller med farvede glas, men også for dem som foretrækker de mere diskrete modeller, siger Pernilla Algede, som er kreativ direktør hos Smarteyes.

Vovede valgmuligheder med farvede glas eller spejlglas
En af de hotteste tendenser denne sommer bliver de farvede glas, som giver dig et mere dristigt udtryk. Du kan med fordel eksperimentere med forskellige typer af glas og tidløse gradueringsfarver i eksempelvis rosa, grøn eller spejlglas, som matcher den populære og luksuriøse sporttrend, som vi ser i modebilledet lige nu. Ifølge kreativ direktør i Smarteyes, Pernilla Algede, er de trendy valg inden for farver i 2019 næsten uendelige.

– De mest almindelige farver er grå og brune, men vi ser også mere dristige farver som blå, lyserød og frem for alt grøn, som er superfin i en brunt havana eller skildpaddemønstret acetatstel.

Skab et stilsikkert look med solbriller i de nyeste modeller
Hos Smarteyes har de udviklet et koncept, hvor du kan designe din egen solbrille ved selv at vælge det stel, den glastype og den glasfarve, som du allerbedst kunne tænke dig. Lige nu og frem til den 16. juni får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes. Læs mere her.

En af de hotteste tendenser denne sommer bliver de farvede glas, som giver dig et mere dristigt udtryk. Foto: Smarteyes.