Holbæk Musik- & Teaterforening præsenterer, i samarbejde med Sjællands Teater, forestillingen SÅ LANGT, SÅ….DAN?, skabt af Café Liva. Forestillingen er en solo-cabaret med Jacob Morild og spiller på Holbæk Teater torsdag d. 21. september kl. 19.30.

Sommerferien er nok slut for de fleste, og det er tid til at starte efterårets teatersæson.

Holbæk Musik- & Teaterforening glæder sig til at starte sæsonen med den satiriske solo-cabaret med Jacob Morild: SÅ LANGT, SÅ….DAN.

Jacob Morild er 4 x Reumert-nomineret dramatiker, satiriker, instruktør, skuespiller og Café Livas kunstneriske leder, og det plejer at være en fornøjelse at opleve hans satiriske og musikalske udfoldelser om verden af i dag.

Ligesom i de tidligere cabaretter tager Jacob Morild udgangspunkt i sig selv, og spørgsmålet er, hvor både han og ikke mindst også, hvor verden er i dag. Der kan forventes nogle stikpiller til det politiske liv i dag, klimaet, vores trivsel og hvad der ellers rører sig i samfundet. Og som Jacob Morild plejer, behandles det hele med en satirisk tilgang tilsat gakket humor og ikke mindst knivskarp crazy og musikalsk komik.

Senest har Jacob Morild været rundt i landet med de 5-stjernede publikums- og anmelder-succeser HURRA i efteråret 2020 og HALLØJ i efteråret 2022.

Og status bliver: Så langt, så godt, …skidt …dan?

Læs mere på www.sjællandsteater.dk

 

SÅ LANGT, SÅ….DAN?

Gæstespil med Café Liva

Spiller torsdag d. 21. september kl. 19.30 på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

Priser: Voksen 215 kr. / Ung (u.25) 85 kr. / Gruppe (6+) 165 kr.

Gratis med Sæsonkort til Sjællands Teater

Varighed: 120 min. inkl. pause