Det er heldigvis sjældent, man skal stå for en bisættelse eller en begravelse. Og heldigvis findes der mennesker, der har specialiseret sig i den svære kunst at skabe de bedste rammer om afskeden med en god ven eller et nært familiemedlem. Disse mennesker møder du hos Bedemand Berner i Holbæk.

“​Så smukt kan det gøres, når de efterladte planlægger afskeden helt i afdødes ånd,” skriver Bedemand Berner på sin Facebookside. Det allersidste farvel kan ikke gøres om, og det kræver således medarbejdere med en helt særlig ansvarsfølelse og medfølelse.

Bedemand Berner har den ro, som kræves i den gode samtale, hvor alle detaljer tages hånd om, for ikke tale om selve ceremonien, der gennemføres med stil, sikkerhed og sans for tradition.

En af mange konkrete udtryk for den altafgørende tillid og empati er, at Bedemand Berner altid har åbent. ​Som pårørende kan du kontakte forretningen 24 timer i døgnet, 365 dage om året, hvad enten du har spørgsmål til den kommende ceremoni eller andet i den forbindelse, eller hvis du blot har brug for at tale om de mange følelser, man fyldes af ved tabet af en kær person.

Kontakt Bedemand Berner

 

Foto: Bedemand Berner