Kan du skrive fondansøgninger, der virker? Og vil du bidrage til den grønne omstilling og bedre velfærd i en kommune i vækst? Så er du måske Holbæk kommunes nye fundraiser i Ledelsessekretariatet.

Du bliver den ene af to fundraisere, som bistår kerneområderne (forvaltningerne) med at udvikle og søge støtte til nye projekter. Kerneområderne vil herefter typisk selv stå for projektledelsen, men fundraiserne bistår med blandt andet administration, fremdrift og kontakt til fonde og øvrige samarbejdspartnere.

Holbæk Kommune har i flere år haft succes med at få støtte til projekter, og de ønsker at fortsætte dette, samtidig med at vi gør indsatsen mere strategisk og målrettet organisationens aktuelle ønsker og behov. Der er på nuværende tidspunkt et særligt fokus på grøn omstilling, udvikling af havnen, Holbæk som uddannelsesby samt skoleområdet.

De søger derfor dig, der kan understøtte udviklingen af nye projekter, som både matcher den strategiske retning og fondenes fokus. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har kendskab til muligheder og praksis hos såvel danske som EU-fonde, og hvis du har fingeren på pulsen i forhold til trends og samfundstendenser.

Dine primære opgaver bliver:
Afsøge relevante muligheder hos fondene
Udvikle projekter i samarbejde med kerneområderne
Opdyrke og vedligeholde netværk
Udarbejde ansøgninger
Administrere projekter, herunder økonomistyring og afrapportering
Organisatorisk kommer du til at høre hjemme i konsulentteamet i Ledelsessekretariatet, som er placeret tæt på både direktion og borgmester. Teamet består foruden fundraiserne af tre udviklingskonsulenter og en projektmedarbejder.

Din profil
Fagligt: Du har praktisk erfaring med fondsarbejde og/eller udviklingsopgaver, gerne i en offentlig organisation. De lægger desuden vægt på, at du kan samarbejde bredt og er god til at skabe tillid, ejerskab og forankring i organisationen. Du tænker strategisk, får gode idéer og trives, når du udvikler og tænker nyt. Derudover har du en skarp pen både på dansk og engelsk.

Personligt: Hvis du sætter pris på en uformel omgangstone og et godt grin over afdelingens faste tirsdagsmorgenmad, vil du også passe godt ind socialt.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 16 december 2021)

Foto: ABW