Artiklen er sponseret

Det kan blive dyrt at rejse for at se dit yndlings sportshold spille, specielt hvis det er i et andet land. Men det er muligt at rejse for at se dit yndlingshold spille med den rette planlægning kan du sammensætte en rejse, der ikke sprænger banken.

Vil du rejse verden rundt i et stykke tid? Eller bare tage på en episk ferie for at se dit yndlings sportshold? 

Du behøver ikke at være rig, men du skal være kreativ for at spare penge til rejser. Der svæver en populær myte om, at rejser er en dyr hobby. Folk, der rejser meget, skal bestemt have rige forældre, lukrative lottogevinster eller arbejde højtlønnede?

Bare rolig, jeg forstår, hvor du kommer fra. Sådan tænkte jeg også. Jeg troede, at internationale rejser kun var for de rige og privilegerede. Hvad lærte skolen dig egentlig om økonomisk planlægning? For mange af os, ikke meget. Pengehåndtering er en lært færdighed – men de fleste af os mestrer ikke det grundlæggende, før vi er voksne – hvis nogensinde. Hvis du vil spare penge til rejser, er det nu et godt tidspunkt at gense disse grundlæggende ting, og måske rydde op i et par af de dårlige økonomiske vaner, vi alle tilegner os undervejs.

Husk, at dette er et maraton, ikke en sprint. 

Du laver en betydelig langsigtet forpligtelse, som nogle gange vil være virkelig svær at holde fast i. At spare penge op til rejser eller billetter til en fodbold kamp er hårdt for sjælen og kræver ofre, og det er derfor, så få mennesker lykkes. Den rigtige tankegang er alt!

Sådan laver du et rejsebudget 

Der er to typer budgettering, du skal lave her. Den første er budgettering af din rejse. Den anden er budgettering af dit liv. Først skal du regne ud, hvor meget din rejse kommer til at koste dig. Beløbet kommer til at variere voldsomt alt efter, hvor du vil rejse hen, og hvor sparsommelig du er. Hvis du vælger klogt, kan din bolig næsten ikke koste noget. Billige flybilletter kan være nemme at finde, hvis du ved, hvor du skal lede. 

Budgettering effektivt er ikke skræmmende. Faktisk er det stik modsat. Når du har fuldstændig kontrol over dine penge (og ikke omvendt), vil din selvtillid stige. Nu vil du have en måde at rejse på, og du vil arbejde endnu hårdere mod dit mål. Hvis du stadig føler du ikke har nok penge, måske burde du overveje at lån penge.

Find billige flybilletter og overnatning 

Der er ikke noget, der hedder de “billigste fly” for et bestemt sted. De fleste rejsesider og rejsebureauer tilbyder sammenlignelige priser. Når du søger efter uigennemsigtige reservationer eller pakker, kan du spare penge og finde nogle fremragende rejsetilbud. De bedste websteder til bestilling af billige fly og overnatning er Skyscanner, Expedia og Google Flights.

Find billige billetter til sportskampen

Nogle gange kan det være svært at få billetter til den slags ting, fordi de er så populære. En endnu sværere opgave er at finde billetter til en overkommelig pris. Heldigvis for dig er vi her for at hjælpe! Gå online. Lav din research. Hvis du køber den første billet, du ser på stadionets officielle hjemmeside, kommer du til at betale den højest mulige pris. Gå online, og fordi der er mange websteder der tilbyder billetter til de store sportsbegivenheder.

Udforsk dine lånemuligheder 

Kontakt flere långivere for at undersøge dine valg. Vælg ikke det første firma, du finder, det er vigtigt at sammenligne priser og renter mellem nogle få virksomheder. Vælg den type lån, der passer til dine behov. Vælg en långiver eller bank, der er pålidelig. Ikke alle lånetyper vil passe til dine behov. Vælg et lån, der fungerer for dig. Vil du betale det hurtigt tilbage eller over længere tid? En af de vigtigste ting at huske er, at du skal betale dit forbrugslån tilbage til tiden.

Du behøver ikke at være rig, men du skal være kreativ for at spare penge til rejser. PR-foto

Sider2022